Kire szavazzak? Akik vannak valamilyen okból mindben találok hibát
Az LMP-ben nem szimpatikusak a tagok, schiffer szerintem egy tök buta ember. Az mszp-együtt hát hogy mondjam nem szimpatikusak ők se nagyon. Olyan képmutató mesterházy. A fidesz meg már uncsi 4 év alatt nem lett az életem semmivel sem jobb. A Jobbik pedig túl szélsőséges, nem akarom hogy ők kerüljenek hatalomra és náci-nyilasországot csináljanak Magyarországból!
Szerintetek kire kellene szavaznom így?
De minek nézzek utánnuk? Eleget látom híradóban hogy viselkednek jobbikosok. Meg van róluk a véleményem már lejáratták a nagy magyarország zászlót meg a nemzeti jelképeket!
Az LMP tudása kimerül abban hogy tornyokra másznak fel mint a greenpeache-sok és ott hirdetik hogy óvd meg a környezetet. A környezet nekik többet ér mint az hogy ma egy csomó ember hajéktalan, mélyszegény és embertelen körülmények között él! A természet védelme másodlagos az emberi élet mögött szerintem!
Na elég tájékozott vagyok? Sőt képzeld el te balfsz hogy van markáns véleményem a pártokról!
"Eleget látom híradóban hogy viselkednek jobbikosok. Meg van róluk a véleményem..."
Elég baj az, hogy valaki még egyáltalán TV-t, meg híradót néz.
Én is így vagyok.
A Fidesz szétlopkodja az országot és felporciózza a haverok között.
Az MSZP és haverjai ugyanezt csinálták.
A Jobbik EU-zászlót éget és a kilépés mellet kardoskodik, az oroszokkal, kínaiakkal, irániakkal haverkodik.
Az LMP meg már 4 éve is bohócpárt volt a vigyorgó smiley-val a kampányukban és végleg leírták nálam magukat, amikor Richard Field-del mentették a cigányokat Csillebércre nyaralni, mert szegénykéket üldözik és elnyomják.
A minipártok meg azért vannak, hogy lenyúlják a kampánytámogatást.
Szóval ez az idei paletta...
Melyik pártnak a programját olvastad el?
Értelmes ember nem aszerint szavaz, hogy adott párt vezetője szimpatikus ember-e, vagy sem, hanem hogy a párt programjával, elképzelésével, eszmeiségével egyet ért-e, vagy sem.
kérdező, szavazni fogsz, még akkor is, ha nem mész be a szavazófülkébe és nem voksolsz senkire
Ugyanis a mostani népszerűségi viszonyok és az egyfordulós választási rendszer miatt aki nem szavaz, az orbánt tartja hatalmon.
Szomorú, de ilyen egyszerű.
"Értelmes ember nem aszerint szavaz, hogy adott párt vezetője szimpatikus ember-e, vagy sem, hanem hogy a párt programjával, elképzelésével, eszmeiségével egyet ért-e, vagy sem."
Értelmes ember tudja, hogy aki kormányra kerül, az abszolút nem azt csinálja, mint amit ígérgetett a választási programban. Csak végig kéne nézni az eddigi kormányokat és nem mesékben hinni.
a bajnai miatt van az egész
ha nem áll be az összefogásba akkor most lenne kire szavazni
de az összefogás és mesterházi vállalhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!