"Kilövési engedély" Rogán Antalra?
Úgy látom nem nagyon védi a Fidesz az ingatlanbotrányba keveredett frakcióvezetőjét. Lehet, hogy Orbán veszélyes belső ellenzéknek tekinti és meg akar szabadulni tőle?
Volt már ilyen...
Én inkább nemzeti kinccsé nyilvánítanám.
Megígérné, hogy nem huncutkodik, mindenki egy szerződésváltás erejéig ráírná a házát, ő személyesen ellátogat oda, a ház ennek hatására legalább 2 új szobát és 1 új melléképületet növeszt, aztán visszaíratják az eredeti tulajdonosokra az egészet. Csak az illeték árába kerül a dolog, annyiért simán megéri!
"A Fidesz mindenkit kivégez."
Ez mondjuk így, ebben a formában igaz.
rogán nagyon megerősödött
logikus lenne hogy orbán leépíti (mint anno a debreceni csávót, mi a neve)
Anti lebukott, meg kell szabadulni tőle, hogy ne rontsa tovább a párt hírnevét.
Nics ebben semmi csoda.
Én inkább nemzeti kinccsé nyilvánítanám.
"Megígérné, hogy nem huncutkodik, mindenki egy szerződésváltás erejéig ráírná a házát, ő személyesen ellátogat oda, a ház ennek hatására legalább 2 új szobát és 1 új melléképületet növeszt, aztán visszaíratják az eredeti tulajdonosokra az egészet. Csak az illeték árába kerül a dolog, annyiért simán megéri!"
De én a hetediken lakom lakótelepen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!