Átjelentkezési kérelem beadva de melyik szavazókörbe mehetek szavazni?
Nem a lakóhelyemen lévő, hanem másik szavazókörben akarok szavazni, konkrétan 100 méterrel arréb lévő másik iskolában, Bp. ugyanabban a kerületben.
Na de akkor most honnan tudom melyik szavazókörben lesz az én szavazatomhoz szükséges név, cím adat stb.?
Ez így nem fog menni,nem arra találták ki hogy 100 méterrel arréb jelenkezz át :)
Minden kerületben ki van jelölve egy szavazókör ahol az "átjelenkezettek" szavazhatnak.
Itt megnézheted,de úgyis értesítenek
Igen tudom, de jogom van máshol szavazni, nem? Tehát akár nevetséges, akár nem, én sajnos csak akkor megyek el szavazni, ha nem ott kell leadnom a szavazatom ahol az alkoholista kommunista házmester pofátlankodja be magát a szavazó bizottságba.
Szavazni márpedig akarok!
Átjelentkezhetsz még másik kerületbe akkor tuti nem ott kell szavazni ahol eredetileg.
Nem értem hogy jelentkeztél így át.pl Budapest 14.kerből 14 kerbe?
Azthiszem ma 4-ig lehet amúgy
Így van pontosan. Amúgy elküldték és kijelöltek egy helyet. Csak most jól megszívtam mert a kerület másik felébe kell mennem.
ciki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!