Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Először fogok a Jobbikra...

Először fogok a Jobbikra szavazni vasárnap. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Úgy vagyok vele, hogy a Fidesz még mindig jobb, mint a baloldal, mert az katasztrófa, de a Fidesz is túllőtt a célon, nem akarom hogy még jobban berendezkedjenek, mert nagyon autokrata párt. A baloldal jóval demokratikusabb, annak ellenére hogy ügyetlenebbek és korruptabbak.

A Jobbik viszont még nem járatta le magát, nem buktak le még korrupt Jobbikosok és ezért megérdemelnek egy esélyt hogy bizonyítsanak. Kicsit félek azonban, hogy nagyon szélsőségesek lesznek majd hatalmon.

Félve adom le rájuk a voksom.

Ti hogy vagytok ezzel?

2014. ápr. 3. 22:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%
A Jobbiknak nem az a direktívája, hogy kilépjen, hanem, hogy "rendszabályozza" az EU-t!
2014. ápr. 3. 22:56
 12/28 anonim ***** válasza:
59%
Én 2010-ben adtam egy esélyt a fidesznek. Kár volt. Idén Jobbikra szavazok, hátha...
2014. ápr. 3. 22:58
 13/28 anonim ***** válasza:
34%

"A Jobbiknak nem az a direktívája, hogy kilépjen, hanem, hogy "rendszabályozza" az EU-t!"

Így van. Minél több EU-s zászlót égetünk el, annál jobban meg lesz rendszabályozva.

2014. ápr. 3. 22:58
 14/28 anonim ***** válasza:
38%

"Én nem adom félve a voksom a Jobbikra, mert nem adom rájuk egyáltalán."

Az ostobaság nem fáj.

2014. ápr. 3. 22:59
 15/28 anonim ***** válasza:
Az ostobaság nem fáj, nem is kérik számon, azt aki butasága miatt ...
2014. ápr. 3. 23:04
 16/28 anonim ***** válasza:
69%

"Az ostobaság nem fáj."

Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem. Tapasztalat?

2014. ápr. 3. 23:08
 17/28 anonim ***** válasza:
52%
Én is így vagyok vele, barátom! :) 23/F
2014. ápr. 3. 23:09
 18/28 anonim ***** válasza:
67%
Én harmadszorra fogok szavazni. Ismét nem a Jobbikra.
2014. ápr. 3. 23:09
 19/28 anonim ***** válasza:
35%

Unom már mindig leírni, lefogom írni egy txt-be és onnan fogom bemásolgatni most már az összes rettegőnek...

A Jobbik nem náci, nem szélsőséges, nem fog csak úgy kilépni az Euból, ja és a legfontosabbat még, a becsületes embereknek jobb lesz, valamint megmentik az országot a végső pusztulástól.

Hogyan fogok szavazni?

Berakom ezt a számot a kocsiban, összes ablak nyitva és jó hangosan, megállok az iskola előtt zene továbbra is megy ismétlőben, bemegyek, majd bevágok büszkén és nyíltan egy rohadt nagy X-et 2 helyre is a Jobbiknak.

Mondván én megtettem az első lépést egy Szebb Magyar jövő felé.

http://www.youtube.com/watch?v=4tOfv1TJcP4

2014. ápr. 3. 23:27
 20/28 anonim ***** válasza:
33%
Én a jobbikra szavazok, de elég erős kételyeket látok. Pl.: nem elég erős ( még ) a gazdaságunk ahhoz, hogy kilépjünk az Eu-ból. Továbbá a jobbik megmondta, hogy szinte mindent az emberekre fog bízni szavazással. Na ezért tartok egy kicsit a szélső jobbtól és azoktól, akik miatt rasszistának hiszik az egész pártot. Ilyenkor kezébe bízzunk mindent? Én egyébként nem vagyok cigány, zsidó, stb., tisztességes ember vagyok, még soha nem loptam, de nem vagyok rasszista. Félek, hogy bajba sodorják az országot. ( Mi lesz pl., ha emiatt a cigányok magyarokat kezdenek ölni? ) De azért bízok a jobbik féken tartó erejében és számíthatnak a voksomra.
2014. ápr. 3. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!