Van rá esély, hogy a Jobbik ellenes videókban pénzért megvásárolt híres személyek gázsiját a Hit Gyülekezet a hívőitől beszedett pénzekből finanszírozták?
Nem hiszem, hogy fizetnék őket.
Szerintem ezek csak "hasznos hülyék", ahogy Lenin pajtás mondta még annak idején a nyugat-európai kommunistákról.
Az én véleményemet elég jól leírja ez a blogbejegyzés:
Azért Bródy Jánost (a többiekről nem is beszélve) hülyének tartani, csak mert nem értesz egyet a politikai nézetével... nos, ezzel magadat minősíted.
Kétlem, hogy ezredannyit hozzáadtál (vagy fogsz egész életedben) a magyar kultúrához, gazdasághoz, mint ő.
Továbbra is ott a kérdés, miből gondolod, hogy a videó a Hit Gyülekezete megbízásából és pénzéből készült?
Bár szerintem tök lényegtelen dolog, de ha már ez a kérdés...
Ők nem biztos, hogy azért nem szeretnék, mert félnek az elszámoltatástól (bár meglehet, hogy nincsen minden rendben a gazdaságukkal, ezt nem tudhatom, de az ő dolguk). Az elszámoltatásukkal akkor értek egyet, ha az összes, így a Jobbik által is történelminek elismert egyházakat is elszámoltatják ugyanolyan szigorral. (Egyenlő bánásmód!)
A HGY a Jobbik politikája ellen beszél, ellenzi a gyűlöletet és a kirekesztést. A Jobbiknak ez nem tetszik leginkább. Szóval ott a kérdés, hogy melyik volt előbb: a tyúk vagy a tojás.
Egyébként nem csak a HGY szeretné, ha a Jobbik "megszűnne". Megsúgom, a szocik, liberálisok, sőt leginkább Fidesz-KDNP se bánná (politikai riválisok, a többit is zsinórba bedarálták eddig is).
A kérdésedre válaszolva: Nem, nincs rá esély
hogy a Jobbik ellenes videókban pénzért megvásárolt híres személyek gázsiját a Hit Gyülekezete a hívőitől beszedett pénzekből finanszírozták. Ezt tényként mondom, hogy ez a feétételezés nem állja meg a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!