Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbik egyik fő érve az,...

Ha a Jobbik egyik fő érve az, hogy önállóan gondolkodó fiatalok támogatják őket, akkor miért háborodnak fel azon, ha hasonló fiatalok ellenük állnak ki?

Figyelt kérdés

Természetesen a Szavazz a Jobbik ellen! kezdeményezésről van szó. Ők is fiatalok, akik azon túl, hogy kiállnak a szélsőségek ellen nem politizálnak, nem mondják meg senkinek, hogy kire szavazzanak, csak azt, hogy kire ne.

Felhívják a figyelmet a Jobbik szalonképtelenségére, erről csinálnak egy videót, és ezzel kb. felrobban a magyar Internet, mert mindenki sértve érzi magát attól, hogy az arcába mondják, hogy a magyar politikai közélet normái (miszerint partnernek lehet tekinteni a Jobbikot) nem egyeznek az emberekével.

Pont az a Jobbik ágál a fiatalok ellen, akiknek a tagjai olyasmit javasolnak, hogy a szenilis nyugdíjasoktól vegyük el a szavazójogot, mert csak megszokásból szocik?

Nem érdekes ez a kettős érvelés?

2014. ápr. 3. 11:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
65%
Repked ez az antidemokratikus szó ide-oda. Kérem, hogy valaki legalább egyetlen konkrét példával és bizonyítékkal támassza már alá, mert ez még senkinek nem sikerült valahogy...
2014. ápr. 3. 13:12
 22/41 anonim ***** válasza:
44%
Ha azt jelenti a demokrácia, hogy az emberi szabadságjogok mögé bújva szétraboljuk az országot és tönkretesszük a hazai gazdaságot, akkor én is antidemokratikus, antidemokrata vagyok.
2014. ápr. 3. 13:22
 23/41 anonim ***** válasza:
70%

A demokrácia, demokrata ugyanolyan lejáratott szó lett, mint a hazafi.

PL:

Jobboldal:hazafi, de nem demokrata

Baloldal:demokrata, de nem hazafi

2014. ápr. 3. 13:23
 24/41 A kérdező kommentje:

#21, parancsolj: [link]

Megfelel?

Nektek sosem lehet bebizonyítani, hogy a Jobbik antidemokratikus, mert ti nem támogatók, hanem hívők vagytok. Egy keresztényt is megmosolyog minden ateista, mégse változik meg a hite egy vita hatására. Főleg annak tudatában, hogy vitába csak a legelszántabb hívők képesek szállni.

A Jobbik egy valláspótlék-szerepet is betölt a hívők életében.

2014. ápr. 3. 13:40
 25/41 anonim ***** válasza:
47%
13:40: A címnél meg is álltam, a szokásos hazugság/ferdítés. A Jobbik nem küldené a cigányokat Szibériába. Egyrészt a bűnözőket küldenék (ha az véletlen cigány, és te rögtön beírod a címbe, az téged minősít), másrészt meg ötletről van szó, nem olyasmiről, ami eldöntött tény. Harmadrészt meg ha a bűnözők jogairól akarunk tárgyalni, akkor kezdhetjük a liberális szemléletet ott, hogy szabad-e őket egyáltalán börtönbe zárni...
2014. ápr. 3. 13:43
 26/41 anonim ***** válasza:
0%
A bűnözőket küldené Szibériába. De most komolyan és erről kivel beszélt már? Szerinted ki a francnak kellenének? Most komolyan, ilyen az összes ígéretük, hogy csak mondják a nagyokat, meg a jól hangzó dumákat, amit a hülyék be is vesznek. Nekem is indulni kellett volna, aztán ilyeneket ígérni, hogy fellövöm az űrbe az idegeneknek a bűnözőket...
2014. ápr. 3. 13:46
 27/41 A kérdező kommentje:

"13:40: A címnél meg is álltam, a szokásos hazugság/ferdítés."

Mint említettem te hívő vagy és hívőkkel nem lehet racionálisan vitatkozni a hitük helyességéről, mert meg vannak győzve arról, hogy ők ismerik a helyes utat, amiről mások el akarják téríteni őket.

2014. ápr. 3. 14:31
 28/41 anonim ***** válasza:
23%

Akik ellenük kiállnak,azok nem önállóan gondolkodó fiatalok.Azok akik ilyen helyekre irogatnak,fiatal jobbikosok és ezt merik vállalni és érvelni mellette,na ezek azok az emberek akiket nem fizetnek,hanem önérzetszerűen mondják el véleményüket.

Akik viszont azokat a videókat készítik,hát hogy is fogalmazzam,ők azok akik rendelkeznek néhány túlélővel a családjukban,s ez által vannak feltüzelve erre amit csináljanak.Ja és őket egyébként mindenféle szervezetek összefognak akiket ugye tudjuk,hogy pl soros györgy is milyen bőszen támogat.

2014. ápr. 3. 14:58
 29/41 anonim ***** válasza:
25%

"Mint említettem te hívő vagy és hívőkkel nem lehet racionálisan vitatkozni a hitük helyességéről, mert meg vannak győzve arról, hogy ők ismerik a helyes utat, amiről mások el akarják téríteni őket."

Ha én hívő vagyok, te meg nem, akkor ezek szerint a hitgyüli mégis bizniszszekta? Elvileg ti is hívők vagytok...

2014. ápr. 3. 15:03
 30/41 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 3. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!