Ki szavaz ezek után a baloldalra?
Hidd el sokan gyűlölik Orbánt és nagyon sokan fognak a baloldalra szavazni.
Én ezeknek azt mondanám csak emlékezz!
Ezek az ügyek hagyján. Ilyen mindenkinek van, ugyanmár, ilyen a magyar ember, ha te, vagy én kerülnénk oda, mi is megtennénk, amit lehet. Mindenki azt teszi meg, a magyaroknál ez különösen hagyomány, mióta a szocializmusban az volt a fizetés kiegészítés, amit haza tudott az ember lopni a gyárból. Mindegy mi volt. Ma is, amit csak lehet, legyen az a munkahelyéről a toll vagy fénymásoló papír ellopása kicsiben, vagy más nagyban, viszik az emberek. Nekem a kedvencem a 60 éves kolléga ajvékolása a facebookon, hogy a szemét fideszesek lopnak és abból építenek palotát, ő meg fusiban az intézmény pénzén, az intézmény anyagán, az intézmény munkaidejében, az intézmény emberével burkoltatta le a házát és a teraszát. Csak nem vagyok olyan paraszt, hogy ezt beírjam.
Szerintem inkább az undorító, ahogy ezek összeálltak, mikor előtte meg egyfolytában szidták egymást.
Simon:240 milláról kezdődött most már 600millánál járunk
Rogán:10millióról indultunk,most már 300millás ingatlanja van
még 1 hét és mindengyik milliárdos
http://www.youtube.com/watch?v=YqofWYA_6Qc
egy kis keserű mosoly
Én azt mondom,szavazzon mindenki a Jobbikra,ha meg az valakinek nem tetszik,akkor a Haza Nem Eladó mozgalomra!
Szebb jövőt,Magyarországot a Magyaroknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!