Szerintetek a 4-es metró (átadása) az előző vagy a jelenlegi városvezetés érdeme?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 19:13
11/15 anonim válasza:
A négyes metró átadása az adófizető állampolgárok érdeme.
12/15 anonim válasza:
4-es,egyértelműen hátrány,több panaszkodót is olvastam akinek ez megnehezíti a közlekedését.
13/15 anonim válasza:
7-es amit írsz hogy nem építették harminc évig,az igaz,de tervezéssel,hitegetéssel munkálatok fölösleges leállításával telt el az idő ha ebben az időben mást is csináltak volna,ma szebb/jobb/modernebb városunk lehetne.Gondolom azért a 4-es metrót te sem akarod nagyon védeni,vagy mégis?
14/15 anonim válasza:
61%-os, azért mert az imádott kommunista bagázsod az égvilágon semmit nem tudott letenni az asztalra, sőt tönkre vágta az országot, a gyűlölt Fidesz meg nagyon is komoly eredményeket ért el, még nem kellene folyton minden eredményt becsmérelni. Rohadt unalmas ez a rengeteg megkeseredett, semmi érő ember, akik nem bírják feldolgozni, hogy szétpukkant a baloldali hazugság lufi, és összeomlott a párt.
15/15 anonim válasza:
Több 61%-ost is látok.Én voltam a második kommentelő.Nekem írtál?Csak azért mert utálom a baloldalt de a Fideszt is mert szarba dönti mindkettő az országot,úgy látom a Fideszt véded,szerintem ők se lehetnek erre büszkék.Viszont egyáltalán nem imádom a komcsikat és ugyanaz a véleményem róluk,viszont a narancsosok se sokkal jobbak.Ha nem nekem írtál,akkor bocsi,de elmondtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!