Azért ilyen népszerű a Jobbik programja, mert egy érettségizett bolti eladóból lett vállalkozóféleség írta és nem egy igazi szakember?
Ugye Volner a tavaly szerzett orosz kamudiplomájával tegnap lebukott ( [link] ), azt leszámítva pedig csak érettségije van.
Ugyan a Jobbik-programnak nincs nevesített szerzője, de ő tetszeleg mindig a párton belül a legfőbb gazdasági szakember szerepében, tehát logikusan gondolható, hogy az ő keze munkáját is olvashatjuk a szövegben.
Ennek tudható be a köznapi nyelvezet és a közgazdaságtan alaptörvényeinek nem megfelelő irreális javaslathalom?
"Hát igen, az tény, hogy szerintem egy sokezermilliárdból működő országot nem innen-onnan összelopott 50 milliók fogják megrokkantani, hanem a töketlen, irreális gazdaságpolitika.
Amúgy édesek vagytok, hogy teljesen elképzelhetetlennek tartjátok, hogy valaki ennyi pénzt tisztességesen szerezhessen. Az valószínű, hogy Simon nem ezt tette, de az a legcukibb, amikor úgy tesztek, mintha senki más se tehetne ilyet :D Sokat mond a szolgai lelkületetekről."
Ja, szóval az elnézendő? :D
Ennyire be vagy szarva egy párttól ami nem is biztos, hogy egyáltalán kormányozni fog, meg itt már a 3. kérdést írod ki ezzel a viccoldal linkjével kedves 47%-os?
Te komolyan azt hiszed, hogy a Simon haverodnak volt egyedül ilyen kis "dugipénze"? :)
Hogyan lehet tisztességesen ennyi pénzre szert tenni? Szerintem mindenki kíváncsi lenne rá! :D
Akkor ezek szerint nem csak én sejtem, h a 47%-os rettegő van a dolgok mögött?
Nem-nem, nem fog nyerni a Jobbik, be se jutnak, de állandóan velük foglalkozik:D
"Hogyan lehet tisztességesen ennyi pénzre szert tenni?"
Most nagyon kamut fogsz kiáltani, de szerintem ha a családom minden ingóságát és a cégünket eladná valószínűleg összejönne ennyi. Szóval mondjuk úgy, mint mi: tanulással, munkával, miközben a nagyszüleim még vályogházból túrták a földet, most pedig 14 embernek adunk munkát.
Csak hogy ezt a "hatalmas" összeget úgy kontextusba tegyük. Egy útkereszteződés vagy nagyobb körforgalom kiépítése szokott nagyságrendileg ennyibe kerülni, egy-egy egyszerűbb középület felújítása már minimum a duplája.
De a személyeskedést félretéve maradjunk a kérdésnél: azért ilyen populista a Jobbik programja, mert egy bolti eladó írta?
És ezt a 40%-s becslést honnan is veszed? Meg úgy egyáltalán az önellátó ország álomképének a realitását?
Az tényleg remek hír, hogy a terveik szerint 35 éven belül eljönne a Kánaán, csak addig épp éhenhal mindenki.
Még kiegészítésként annyi, hogy ja, a szoci, fidesz váltókormányzás igen jó hatással volt a gazdaságra, országra az elmúlt 24 évben.
Mert nem igazán bizalomgerjesztőek a dolgok.
Aztán, hogy ezek mit csinálnának, mit váltanának valóra az megint más kérdés, nincs kizárva, hogy nem lennének különbek mint a többi, de szerintem sokaknak elegük van a sok "szakértőből" akik idáig szakértettek, és az most a malmukra hajtja a vizet, jó nyilván nem nyerik meg a választást. :)
Normális alternatíva meg nincs igazán leváltani a mostaniakat, a szoclibek "szakértése" nem hiányzik, talán ha változnának, eltűnnének a mostani főnökök akkor esetleg érdemesebb lenne fontolóra venni, addig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!