Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az idei kampány csúcspontja?

Az idei kampány csúcspontja?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen már tényleg röhögnöm kell.

Áprilistól allergia szezon. Vajon a jobbik a kormányra kerülése esetén megszüntetné az allergéneket is ?

2014. márc. 29. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk ha ésszerűen nézed, tényleg nincs az óraátállításnak semmi értelme. Több évtizede valaki kitalálta, aztán azóta is mindenki szentül meg van győződve arról, hogy még most is mennyit lehet vele spórolni. Pedig a mai átlagember már villenyfényre kel és arra is fekszik le. Mellesleg most megint sötét lesz reggel munkáb menet, pedig már kezdett jó lenni, kinek hiányzik ez?
2014. márc. 29. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Ez kell az embereknek.

A legviccesebb és egyben a legsokatmondóbb a magyar politikáról a Dimenzió Párt listára jutása, legalábbis szerintem.

2014. márc. 29. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
18%

Országosan nagyon sok energiát spórolunk meg az óra átállítással.

Mindig örülök neki, mert sokáig van világos és dolgozhatunk kint a kertben.

2014. márc. 29. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
"Országosan nagyon sok energiát spórolunk meg az óra átállítással." Ez nagyon jól hangzik, de nem lehet bizonyítani. Mivel ahhoz egyszer ki kéne próbálni, hogy nem állítjuk át, aztán összehasonlítani azzal, amikor átállítottuk. A mai viszonyok alapján.
2014. márc. 29. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én Jobbikos vagyok de ezen én is elmosolyodtam:) Most szerintem sok értelme nem lenne de az se lenne nagy baj ha megcsinálnák természetesen amennyiben a többi ígéretüket is megcsinálják.
2014. márc. 29. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
6%
Gondolom a többi ország majd igazodik hozzánk.
2014. márc. 29. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

Bár a jobbikra szavazok, de erre egy szó van: gyökér.

Szerintem a fideszes "Magyarországon rend van." kijelentés sem semmi.

2014. márc. 29. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs értelme tekergetni az órát.Maradjon a nyári.

Amugy én már legalább egy hete ,egy órával hamarabb ébredek.Ilyenkor teljesen normálisan átállok.De amikor bejön a téli és már négy után sötétedik ,nagyon idegesít.

Mé vagy troll kérdező?

Nem ez a csúcspont.Van még ott néhány sokkal értelmesebb téma is.Vedd a fáradságot és tájékozódj.

http://www.youtube.com/watch?v=LSrsYT4W96A

2014. márc. 29. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülnék neki,mert k...ra utálom én is az át állítgatást. És ezt hogy végre valaki felhozta azzal mi bajod van?Mert hogy már interneten is volt róla szavazás,petíciót lehett aláírni,máshol is beszélnek róla,Németo.-ban.
2014. márc. 29. 21:50
 10/11 A kérdező kommentje:

Kicsit "provokatív" kérdésnek szántam ezt, de le vagyok döbbenve, hogy 9 válaszból nem volt bunkó, paraszt, buta hozzászólás.

Legutoljára az előző választási időszak alatt írtam ide, a gyakorira kérdéseket politika témában, ettől sokkal "szoftosabb" dolgokat, de az összes felmenőmet szidták, Izraelbe küldte stb. stb. Lehet hogy most csak pont ilyen emberek írtak ide, de az is lehet, hogy a gyakorikérdések fejlődött.

2014. márc. 29. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!