A szélsőjobb miért fixálódik ennyire rá a népességszámra?
A svédek annyian vannak, mint mi, csak épp 4,5x akkora területen.
Mindentestvér kazahjaink 17 millióan kóborolnak 2,7 millió km2-n.
Kanada 35 millió embere majd 10 millió km2-n terül el (ami még a sarkköri területeket leszámítva is bő 2-3 millió európai klímájú föld)
A dánok és finnek 5,5-5,5 millióval haldokolnak, a szerbek heten vannak egy majdnem akkora országban, mint a mienk. Sokan vándorolnak ki az írekhez és norvégokhoz, amikor ketten kevesebben vannak, mint mi - ötször akkora területen.
Szóval miért ez a legleglegfőbb érv a tetszőleges problémák (bevándorlás, multikulturalizmus, romák, melegjogok) esetén, hogy jajj kihalunk?
Tudjátok kik halnak ki tényleg? Amazóniai indiántörzsek, ahol kb. 50-en élnek még összesen. Nem tízmilliós országok...
"És mi baj lenne, ha lakna itt sok német vagy horvát?"
Azért mert magyar vagyok, és láttam milyen ellenszenvvel néznek ránk, gyakorlatilag a semmiért. Így van, teljesen jogos, hogy miután a mi régi területünkből lett az országuk, még beköltöznek hozzánk. Nincs bőr a képükön.. De amit mondtál biztos csak viccnek szántad. Te lehet jól ellennél a rokonaiddal, de nekem se horvát, se német rokonom nincs, és nem szeretném ha ez a terület az övék lenne. De te még mindig kiköltözhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!