Na a feddhetetlen Jobbikról is elkezdenek kiderülni a hazugságok?
Íme a sosem hazudó, tisztességes Jobbik 4. legfőbb embere és a diplomagyárból vett papírja: [link]
Ráadásul nem valami ténylegesen nehéz szakért fizetett, hanem egy sz*ros közgáz diplomáért, amivel minden második Mekis dolgozó is dicsekedhet.
Doktorit már remélem a magyar gazdaságot támogatva itthon vásárol az Econovumnál!
"Miért teszel fel egy kérdést, ha rácáfolsz minden ellentétes véleménnyel rendelkező kommentre? "
Mert tényszerű tévedéseket feltételeznek azok a vélemények és van forrásom az ellenkezőjének a bizonyítására?
Makacs dolgok ezek a tények, de 1+1 akkor is 2 lesz, ha valakinek az a_véleménye_,hogy igazából 1+1=kisnyúl.
Egyszer nektek is ki kellene próbálni.
"Gyenge próbálkozás volt, hidd el :)"
Amúgy köszi a sokadik próbálkozást, a frissen érkezett Jobbik-hordával ellentétben én nem egy hónapja kezdtem a politikai fórumozást, szóval ennyivel nem bagatellizálod el a kérdést.
Volner, a Jobbik fő gazdasági szakija, kamudiplomával közgazdász. Tavaly óta. Akkor a 2010-es szintén szuperhiteles programot még enélkül írta?
Na mesélj nekem arról, hogy miért a Jobbik gazdasági programja az egyedüli hiteles :D
444 meg index? :)
Muhahahaha! Ez kb. olyan mint ha a széljobbosok a kurucot és társait tennék be neked. :D
Várjuk mikor teszel be egy "objektív (bulvárutánzat indexet, 444-et cikket valamelyik iráni fakediplomájáról. :)
(Amúgy engem különösen nem érdekel, mivel nem mondhatni, hogy túlzott rajongója vagyok a pártnak.
Amúgy a haverod szakdolgozatát megtaláltátok már?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!