Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na a feddhetetlen Jobbikról...

Na a feddhetetlen Jobbikról is elkezdenek kiderülni a hazugságok?

Figyelt kérdés

Íme a sosem hazudó, tisztességes Jobbik 4. legfőbb embere és a diplomagyárból vett papírja: [link]

Ráadásul nem valami ténylegesen nehéz szakért fizetett, hanem egy sz*ros közgáz diplomáért, amivel minden második Mekis dolgozó is dicsekedhet.

Doktorit már remélem a magyar gazdaságot támogatva itthon vásárol az Econovumnál!

2014. márc. 29. 00:13
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

"Miért teszel fel egy kérdést, ha rácáfolsz minden ellentétes véleménnyel rendelkező kommentre? "

Mert tényszerű tévedéseket feltételeznek azok a vélemények és van forrásom az ellenkezőjének a bizonyítására?

Makacs dolgok ezek a tények, de 1+1 akkor is 2 lesz, ha valakinek az a_véleménye_,hogy igazából 1+1=kisnyúl.

Egyszer nektek is ki kellene próbálni.

2014. márc. 29. 13:12
 42/45 A kérdező kommentje:

"Gyenge próbálkozás volt, hidd el :)"

Amúgy köszi a sokadik próbálkozást, a frissen érkezett Jobbik-hordával ellentétben én nem egy hónapja kezdtem a politikai fórumozást, szóval ennyivel nem bagatellizálod el a kérdést.

Volner, a Jobbik fő gazdasági szakija, kamudiplomával közgazdász. Tavaly óta. Akkor a 2010-es szintén szuperhiteles programot még enélkül írta?

Na mesélj nekem arról, hogy miért a Jobbik gazdasági programja az egyedüli hiteles :D

2014. márc. 29. 13:14
 43/45 anonim ***** válasza:
Te is egy rettegő vagy?
2014. márc. 29. 15:35
 44/45 A kérdező kommentje:
Nem, én egy igazságot-kedvelő vagyok.
2014. márc. 29. 18:23
 45/45 anonim ***** válasza:

444 meg index? :)

Muhahahaha! Ez kb. olyan mint ha a széljobbosok a kurucot és társait tennék be neked. :D

Várjuk mikor teszel be egy "objektív (bulvárutánzat indexet, 444-et cikket valamelyik iráni fakediplomájáról. :)

(Amúgy engem különösen nem érdekel, mivel nem mondhatni, hogy túlzott rajongója vagyok a pártnak.

Amúgy a haverod szakdolgozatát megtaláltátok már?)

2014. márc. 29. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!