Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem zavar, hogy a...

Titeket nem zavar, hogy a közmédiát a kormány gyakorlatilag ingyen kampányeszköznek használja?

Figyelt kérdés

Elég gyakran hallgatom az MR1-et és engem már nagyon zavar. A 2010-es választások előtt még egész korrektnek tűnt az adásuk, vicces volt reggelente hallgatni, ahogy pártállástól függetlenül mindenkit megfingattak reggelente élő adásban. Aztán a média törvényt követő elbocsájtások óta egy nagy kalap sz@r az egész. Pl Csűrös Csilla rendesen fájdalmassá tette a 180 percet.

A 2014-es kampány indulása óta a rádió a kormány első számú lejáratógépezete. Ma például a déli krónika 12:01kor indult, de már 12:04kor majdnem kikapcsoltam, mert a hírek helyett gyakorlatilag folyamatosan híreknek álcázott Fidesz kampányrizsa és baloldali lejárató hadjárat ment.

Nem vagyok sem Mszp szavazó, sem baloldali, de azért ez már mégis csak túlzás egy "kicsit". Vagy csak én látom így?

2014. márc. 26. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerencse, hogy nem kötelező hallgatni, elkapcsolok és kész. :D
2014. márc. 27. 03:45
 12/14 T-55 2.0 ***** válasza:
Hűbéres média! Undorító!
2014. márc. 27. 04:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Éleződik a belföldi helyzet. :D
2014. márc. 27. 07:17
 14/14 A kérdező kommentje:

"Csűrös Csilla már 1,5 éve nem műsorvezetője a 180 percnek. :)"

Nem is baj, engem borzalmasan idegesített. Egy időre átszoktam az inforádióra, januártól hallgatom újra reggelente a 180 percet. Kocsis Éva egy fokkal jobb, de szerintem még mindig nagyon messze állnak a Mong Attilás korszaktól.

2014. márc. 27. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!