Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hozza fel a Jobbik...

Miért hozza fel a Jobbik mindig a zsidókat? Mi a baj velük?

Figyelt kérdés
Értem én,hogy felvásárolnak itt sok mindent mert gazdagok és befolyásosak,de azért vásárolják fel,mert van aki eladja nekik.De amúgy mi a baj velük???Légyszi kultúráltan írjátok már meg,nem a hülyeségre vagyok kíváncsi,de tényleg nem értem.

2014. márc. 26. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Karl Marx zsidó filozófus írta 1928-ban."

Az nem semmi, tekintve, hogy 1883-ban meghalt :D:D:D:D:D

2014. márc. 28. 10:17
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
A zsidókban mindenáron bűnbakot keresőket egy ilyen apróság miért is zavarna? :D
2014. márc. 28. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Igen valóban, a zsidóságnak ott van a legnagyobb bűne, hogy maguk, a normális zsidók nem emelik fel a hangjukat a cionizmus ellen. A cionizmus egy szekta a zsidóságon belül.. amíg az értelmes és normális lelkű zsidók maguk fel nem emelik szavukat és el nem ítélika cionizmust, addig sajnos az emberek össze fogják mosni őket a cionistákkal. Az eredmény, antiszemitizmus. A Jobbiknak pedig nem a becsületes zsidókkal van bajuk, hanem a cionista szektikus haáttérhatalom életellenes tetteire mutatnak rá. Ezt már magad is megfigyelhetted volna.
2014. márc. 29. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

"Karl Marx zsidó filozófus írta 1928-ban:

"A zsidó nép egészében lesz a saját megváltója.. A világuralmat más fajok megsemmisítésével fogja elérni és egy világköztársaság alapításával, amelyben mindenütt csak a zsidóknak lesznek állampolgári jogai."

Na pl. ha ez 1000-szer rosszabb, mint Hitler tettei."

Ahogy írták előttem is Marx meghalt 1883-ban. Itt kezdődik a gond h vki kiír egy ilyen hülyeséget és sokan be veszik h fúúú marx ezt mondta a helyett h forrást keresnének és utána olvasnának innen ered a zsidó gyűlölet.

A jobbik ugyan úgy zsidó gyűlölő csak mivel most elkezdte a cuki kampányt átváltottak cionizmus ellenesre ami azért annyira már nem hangzik rossznak. Érdekes még is ezt egy betyárseregestől hallotam " ezt az embertípust újra marhavagonokba kéne tenni" hát itt nem a cionistákról beszél az si biztos. Ja és jönnek h hát az nem a jobbik hanem a betyársereg érdekes vona még sem határolódott el tőlük.

2014. ápr. 1. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:
21%
A baj nem a zsidokkal van, hanem a Jobbikkal.
2014. ápr. 6. 06:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Mit mondtak híres emberek a zsidókról.

Na,ezt írd be,és olvass!

2015. ápr. 5. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!