Mi a furcsább? Orbán vagy Mesterházy?
Figyelt kérdés
Mi a furcsább hogy Orbán nem megy vitázni vagy az hogy Mesterházy nem megy a nemzetbiztonsági bizottság ülésére??2014. márc. 25. 23:19
11/11 anonim válasza:
Mondjuk én is megválogatom, hogy egyáltalán kivel vitatkozom. Ha a vitapartnerem szemrebbenés nélkül a szemembe hazudik, vagy vagy nem fedezem fel benn az intelligencia szikráját sem, azzal én nem vitatkozom, sőt lehetőleg szóba sem állok. Miről vitatkozzon Orbán Mesterházyval? Arról, hogy Mesterházynak a szexről csak a kecske jut eszébe? Vagy arról, hogy egyszerűen még azt sem hajlandó tudomásul venni, hogy 2x2 az négy? Én azt hittem, hogy Mesterházy intelligensebb, de látom, hogy nagyon lent van az IQ-ja. Vagy esetleg a tanácsadója hergelei. Persze, az ilyen emberre még egy céget sem bíznék, nemhogy egy országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!