Szűzpasi kérdése:
Igaz, hogy vissza akarta adni Ukrajna többször is Kárpátalját nekünk?
Figyelt kérdés
Én nem hiszem el...amúgy hivatalos adatot nem találtam róla. Örültek szerintem, hogy az övék, miért adták volna vissza ezt a stratégiai jelentőségű területet?2014. márc. 25. 12:04
2/16 anonim válasza:
Nem igaz! De vannak néhányan, akik nagy előszeretettel terjesztik. Abban bíznak, ha sokan mondják úgy is lesz. Ők nem tudják, hogy a hó attól nem lesz fekete, ha mindenki azt mondja rá. Valahogy a havat ez nem érdekli.
És ma különösen nem igaz. Annál igazabb a ráfázás ott, ha Ukrajna úgy fogja vélni, hogy ez már komoly, oda kell figyelni.
3/16 anonim válasza:
Ha kérné, mi magyarok kérvényeznénk népszavazáson, hogy ne tegye.
4/16 anonim válasza:
Amikor a Szovjetunió felbomlófélben volt, esett erről szó, de az Antall-kormány nemet mondott rá.
5/16 anonim válasza:
Kárpátalján olyan szegénység van, hogy hozzájuk képes Borsod Dubai-i nagyságú lenne. Ebben a kis országban se tudnak a nagyok semmit sem megoldani, mi a fenének kellene nekünk még több terület?
6/16 anonim válasza:
Kárpátalján élek, szegénység valóban van, de Borsod azért nem lenne Dubai. Sőt, nem szeretnék több tízezer szemtelen cigány mellett élni, úgyhogy inkább maradnék itt...
7/16 anonim válasza:
5ös vagyok: igazad van, nagyon elkerekítettem a dolgokat, elnézést érte. Nem megsérteni akartalak, csak egy ilyen kis ország, mint mi, szerintem még kérdezhetni sem kérdezhetne semmit a nagyoktól.
8/16 anonim válasza:
Cigányokról meg igazad van :) Sajnos :(
9/16 anonim válasza:
Édes istenem könyörgöm fordítsd e kérdező eszét jó irányba, és védd meg országunkat az ostobáktól.
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor se lenne szerintetek elfogadható a dolog, ha csak a magyarok lakta, egyébként nem túl nagy határmenti területet kapnánk vissza? [link]
2014. márc. 25. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!