Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavazz a Jobbik ellen mozgalo...

Szavazz a Jobbik ellen mozgalom miért nem vállalja fel hogy kicsodák és mit akarnak?

Figyelt kérdés

Megnéztem egy pár videójukat meg a facebook-jukat meg a támogatóikat.

Azt szűrtem le hogy ezek igazából mind zsidók, akkor meg miért nem vállalják fel nyíltan hogy a Jobbik az ő érdekeiket sérti?

Engem mint átlag semmilyen egyéb csoporthoz nem tartozó magyart, például teljesen kihagytak ebből, csak magukról beszélnek, de még is úgy állítják be hogy az egész magyarság nevében.

Ha ezt egy félig zsidó egyház szervezte, és zsidók alkották a tömeget, zsidó érdekeket és sérelmeket hoznak fel a Jobbik ellen, akkor miért nem lehet kimondani kerek perec hogy a zsidókat sérti a Jobbik?

Miért kell elbújni az állampolgárságuk mögé, szándékosan megtévesztő módon?

Én a magyar érdeket sehol nem látom ebben a szervezetben, csak egy köntösbe rejtett zsidó lobbit.

Bárkinek, katolikusnak, reformátusnak, muzulmánnak bármi baja van, az felvállalja a felekezetét, akkor a zsidók ezt miért nem tudják megtenni?

Én többek között az ilyenek miatt lettem Jobbikos mert ez valami mérhetetlen pofátlanság hogy a saját országomban az idegenek akarják megmondani hogy mi magyarok kire szavazhatunk.

2014. márc. 24. 16:59
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

"Ha a Jobbik engedi a saját oldalán a kritikát, akkor ti miért nem? "

Nem tudom, semmi közöm hozzájuk, nem is érdekel.

"Mikor kapcsoltam én tulajdonságokat népcsoportokhoz vagy akárkikhez? "

Ugyanebben a hozzászólásban: "zsidók támadják a Jobbikot, de én azért szeressem őket mi?

Olyan nincs hogy valakit ok nélkül utál a világ." Kereshetnék többet is, de bőven elég.

""Állítólag cionisták, állítólag izraeli katonai túlkapások." Neked a cikis dolgok csak állítólagosak, ellenben én már akkor is tényszerűen leszek rasszista, ha az "állítólagos" dolgokat nevén nevezem? "

Tudtommal még senki sem bizonyította, hogy a zsidók egy titkos szervezeten keresztül irányítják a világot és el akarják foglalni Magyarországot. Nektek ez a véleményetek, de attól még nem tény. Atrocitásokat követtek el, mint ahogy az szokott dolog minden hasonló konfliktusban. Viszont a palesztin felkelő szervezetek előszeretettel kamuznak ebben a kérdésben, sok megható fotóról kiderült már, hogy megrendezett, ezért ebben a kérdésben sem lehet tisztán látni. Az erkölcsi fensőbbséget sem tudhatják magukénak, ugyanis ők is állandó jelleggel támadnak civil célpontokat. Ha időnként mondjuk felszólalnátok a ruandai, a csecsen vagy az örmény népirtás ellen, akkor hitelesebb lenne ez az egész nagy kiállás az emberi jogok mellett, de így csak az látszik, hogy a zsidókat akarjátok támadni.

A második linkes videót nem értem, miért lenne olyan érdekes. Ez egy ún. youtube meme, azaz ez alá a videó alá különféle szövegeket szoktak vágni. Az elvtársaid is felhasználták, azt fejtve ki benne, hogy a hitgyüli szerepvállalása a jobbik ellenes kampányban fordított eredményt hozhat. Ezzel speciel egyetértek, de valahogy mégsem lettem antiszemita. A hitgyülisek meg egyébként nem zsidók, tehát még ennyire se értem az összefüggést.

2014. ápr. 7. 10:51
 52/57 A kérdező kommentje:

51 kérlek ne gyere már a hülyeségekkel már annyira uncsi.

Amiket idéztél tőlem, ott nem kollektív rasszista voltam, hanem kijelentettem tényeket, azokról akik ott érintettek voltak.

És hol van ugyan ez a logikád a palesztinokkal szemben?

Zsidó részről csak kis holmi apró pirinyó atrocitáskák vannak (felelősség, és előélet nélkül),ellenben a palesztinokkal szemben már kollektíve előítéletes vagy, azok úgy is kamuznak, azok úgy is civileket támadnak, ennyi erőből már akkor nyugodtan ki is irthatjuk őket nemde? A hogyanok, miértek, ok-okzatok úgysem fognak senkit sem érdekelni, rásütjük hogy terrorista mind, aztán mehet a lecsóba az összes.

Tudod azért van fókuszban a zsidóság mert farizeusi képmutatók. Elvileg a tolerancia és szabadság bajnokai, akik mindenkinek megparancsolják mit és hogyan csinálhatnak a saját országukban a demokráciára meg az emberi jogokra hivatkozva, ellenben nekik senki sem szólhat be, és senki sem szólhat be a külügyeikbe, de legfőképpen a belügyeikbe nem.

Már a kritika is antiszemitizmus !

Gyakorlatilag ugyan azt csinálják mint a nácik velük 44ben, és ezt a világnak szerintük el kell néznie, és még azt se lehet mondani hogy hát hol van itt a liberális emberszeretet?

Sehol, ezeknek nem jár, ezek csak gójok, ezek nem emberek.

Tisztára mint a nácik, egy az egyben.

A hitesek meg nem zsidók? Németh Sándor akkor micsoda?

Mi az a sok izraeli zászló? Miért nincs egy magyar sem?

Miért van tálcán állandóan az antiszemitizmus meg a zsidó téma? Miért fogják mindig izrael pártját?

Én egy csepp magyarságra utaló dolgot eddig nem tudtam bennük felfedezni, gyakorlatilag olyanok mintha egy zsidó összejövetelt néznék magyar szinkronnal.

Egyébként minden jogom megvan antiszemitának lenni vagy bármilyen másnak lenni, mint ahogy a zsidóknak is joguk van szemitának lenniük.

Amíg ilyeneket csinálnak, addig az antiszemitizmus teljesen megalapozott és jogos.

Ha nekik joguk van anti-Jobbikosnak lenni, akkor nekem is jogom van nem szeretni őket.

Csak tudod ilyenkor jön elő a tyúk vagy a tojás.

Az antiszemitizmus egy idős a szemitákkal, na vajon miért?

Tudnál még egy ilyen anti fogalmat mondani amit kifejezetten egy népnél használnak elterjedve?

Én sem, na vajon miért?

2014. ápr. 7. 18:04
 53/57 anonim ***** válasza:

Akkor ne azt mondd, hogy a zsidók ezt, meg azt csinálják, hanem konkretizálj. Értsd: 'Ellopta egy cigány a biciklimet.' Ez nem rasszizmus. 'A cigányok bicikliket lopnak.' 'Ott teker egy cigány, biztos lopta a biciklit.' Ez már rasszizmus.

Én nem foglaltam állást a kérdésben, nem kicsinyítem a problémát, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy sok az interneten keringő sztoriról, képről derült már ki, hogy kamu. Illetve a palesztinok sem ártatlan áldozatok ebben a konfliktusban, mint ahogy ti bemutatjátok.

Megint nem értesz egy nagyon egyszerű dolgot. Izrael állam nem liberális, erősen konzervatív, nacionalista. Az itt élő zsidó közösség nagy általánosságban liberális. Valószínűleg azért, mert nem akartak a fent kifejtett dolgokban részt venni. A magyar zsidó kisebbség és Izrael állam között nincs kapcsolat.

A hitgyüli egy evangelista egyház, teljesen amerikai mintára épült ki. Nem sok köze van a zsidókhoz. Például zsidó ugyebár nem lehetsz, nem nyitott klub, hitgyülisek meg aktívan térítenek. Érdekes módon a zsidókat és a hitgyülit összekapcsoló cikkeket csak kurucinfo szintű médiumon találtam, ezért ezt továbbra sem érzem megerősítettnek, meg mellesleg annyira nem is érdekel.

Igen, joguk van szemitának lenni (mint ahogy neked finnugornak, vagy inkább keleti szláv, déli szláv, germán, török, tatár, kun és valamennyire finnugor is). Az a baj, hogy a tojás volt előbb a tyúknál. Azaz azért nem bírják (bírjuk) a jobbikot, mert azokat az időket idézi sok mindenben, amikor a nagyszüleiket tömegesen gyilkolták. Én sem látnék szívesen egy olyan pártot, ami a Rákosi rendszert kívánná visszahozni.

2014. ápr. 7. 18:38
 54/57 anonim ***** válasza:
"anti-fogalmat" arra gyártok neked egyébként, amire kéred, csak minimális latintudás kell hozzá. Bármennyire is meglepő minden nép a történelme során legalább egyszer huzamosabb ideig utálta a szomszédját, ezt xenofóbiának hívjuk. A 21. századra már illett volna túllépni rajta.
2014. ápr. 7. 18:40
 55/57 anonim ***** válasza:

Ezt nézzétek meg, hatalmas! XDDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=jXtP1excphs

2014. máj. 28. 21:02
 56/57 anonim ***** válasza:
A Jobbik miért nem vállalja fel, hogy kicsodák, és mit akarnak?
2015. dec. 20. 21:47
 57/57 anonim ***** válasza:
Ez elég gyenge volt, kedves előttem trollkodó :D
2015. dec. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!