Azután hogy Horn Gábor kijelentette neki fontosabb az szdsz jövője mint az országé, hogy ülhet még mindig a parlamentben?
Figyelt kérdés
ki ez az ember hogy ennyire bebetonozta magát?2009. dec. 16. 20:58
11/15 anonim válasza:
most jött a hír!
a cnn élőben jelenti
hogy mik vannak
felrobbant az szdsz, az mdf és az mszp székháza
egyszerre
te jó ég
legalább 666 szdsz-mszp-mdf képviselőjelölt szörnyű kinhalált halt
béke poraikra
a kettős állampolgárokat (izraeli-magyar ill. amerikai-magyar)nem magyaro-n temetik (a halottak kérésére)
12/15 anonim válasza:
22:22-nek: '60%' vagyok, igaz, nem sokáig, mert a jobbikosok szorgosan nyomkodják a piros kezecskéket (ami engem a legkevésbé sem érdekel) :D
Amúgy meg lehet, hogy vicces arc vagyok, de legalább igazam van (még ha ez nem is tetszik egyeseknek).
13/15 anonim válasza:
vigyázz
mert jön az NBH
megkapod a magadét!
karok nélkül nem lehet gépelni ilyen sokat!
14/15 anonim válasza:
Na most akkor én a kérdésre válaszolok: Semmi keresnivalója a parlamentben. Sőt, én továbbmegyek, mit keresett ott 20 évig? Hogy ki ez az ember? Egy felfuvalkodott, pofátlan tahó. Isten malmai ugyan lassan őrölnek, de most a történelem igazságot szolgáltatott neki és a pártjának. Ezzel nekem nincs is semmi bajom. Csak azokkal van, akik a helyére jönnek, de az már egy másik kérdés lehetne.
15/15 anonim válasza:
22:30
Honnan tudod hogy csak jobbikosok húznak le? Csak nem előítéleteid vannak?
Ajajj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!