Mi a véleményetek erről, Jobbikosok?
Vadai Ágnes, az állami pénzből zusíleszivató DK-s képviselőasszony történelemhamisítása.
" zusíleszivató" = zsírleszivató.
Sajnos az automata helyesírásjavító "kijavította" nekem.
ez a cikk nem vadai ágnesről szól, hanem csak egy elnyújtott zsidózás
nem védem vadai ágnest, nekem mindegy, mi van vele, de ez a cikk akkor is borzasztóan béna
Vadai a jó múltkor izraeli kitűzővel a ruháján mászkált.
Meg Gyurcsány "én is cigány vagyok" tüntetésén is kiabált a mikrofonba.
Ezek után, mit vársz tőle?
Ezek után, mit vársz tőle?
Azt, hogy eltakarodjon az országból, ne élősködjön többé az én izzadságom, kezem munkája után. Ne zabálja a magyar kenyeret. Ne fizessem a zsírleszivatását közpénzen. Na ezt várom.
Nem vagy vele egyedül kérdező.
Vadai hazaáruló viselkedése egyáltalán nem normális.
De, mint láthatod a baloldalnak elég nagy a befolyása, rengeteg médiafelület is jut nekik.
Nem is az a gondom, hogy hazaáruló, mert én pl. "politikai értelemben" nem használom ezt a kifejezést, még ha manapság divat is lett "hazaárulózni". Az a problémám vele, hogy gátlástalanul, pofátlanul éli fel az adópénzt, ugyanazt csinálja, mint az átkozott MSZP a 8 éve alatt (és mostanában is sok fideszes politikus), azt a pénzt, amiért a közember megdolgozik, ellopja, elsikkasztja/elcsalja, és a saját anyagi (és zsírbeli) gyarapodására használja fel, aztán ha már szívrohamközeli kövérségi állapotba zabálta magát, ugyanebből a pénzből le is szivatja. Annyira groteszk, undorító a közhatalom gyakorlásának ilyenforma fricskázása, tragikomikummá silányítása, hogy az egyszerűen nevetséges, siralmas.
Hótkomolyan, le Vadai Ágnessel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!