Lehetne népszavazást tartani a Jászság elszakadásáról és független országgá válásáról?
Természetesen lehetne. A jászok ezt akarják. Én tudom, mert csak. Sőt, nem csak a jászok akarják ezt, de az ott élő más, nem többségi népek is!
Induljon az aláírásgyűjtés, remélem őszre már csak útlevéllel mehetünk oda!
" hogy privben kifejtette sötét, tyúkeszű kérdezőnk mennyire gyűlöli az országot. Szia! összedobjuk neked az odaútra, mondjuk Bissau-Guineába, csak takarodj!"
Tényleg?
Elhúzhatja a csíkot ilyen elmebajos "ötlet" nélkül is, szerintem senki se tartja vissza. :)
Neked is ezt küldte az agyhalottja?
lopahin
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 22:25
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Lehetne népszavazást tartani a Jászság elszakadásáról és független országgá vàlàsáról?
"" hogy privben kifejtette sötét, tyúkeszű kérdezőnk mennyire gyűlöli az országot. Szia! összedobjuk neked az odaútra, mondjuk Bissau-Guineába, csak.."
Az üzenet témája: Leszarom Trianont
Az üzenet szövege: És szó szerint is le szeretném. Tudsz valahol Nagy-Magyarországos WC-papírt szerezni?
Mi is leszarunk téged, ebben nyugodt lehetsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!