Nem unalmas még ez a libatolvajos hülyeség?
Figyelt kérdés
Nevetségesnek tartom, hogy a mai napig libatolvajozzák itt is, meg máshol is Bajnai Gordont, amikor többször is be lett bizonyítva, hogy ezek a vádak nagyrészt hamisak. (pld. [link]
Én inkább azt látom, hogy amint felbukkan egy politikus, aki Orbánnak méltó ellenfele lehetne, rögtön lejáratják a nép szemében, nehogy a felcsúti rém elveszítse hatalmát (így volt ez Gyurcsánnyal is).
2014. márc. 23. 15:31
11/17 anonim válasza:
ilyen óvodás mutogatásokon. Nekik erre futja és ennyi elég is nekik.
A hungarocell bábúval amit(dopmen félék) műveltek az mi volt?Hőstett?A videókat most nem említem.
12/17 anonim válasza:
Piszkos kommunista csürhe az egész összefosás.
13/17 anonim válasza:
Igen elismerem unalmas (nem is szoktam mondani) de ugyanolyan unalmas sőt unalmasabb mint a nácizás!!!
14/17 anonim válasza:
Akár a mélymagyarozás, fasisztázás, rasszistázás, birkamenetezés, satöbbi.
És nem kell lejáratni a haverjaidat, megteszik saját maguk (főleg a fletó) és ti magatok is.
15/17 anonim válasza:
És te elhiszed,h azért mert a "bíróság szerint" az úgy is van? Egy milliárdos politikus esetében? Miért lett öngyilkos 16 ember? Ennek az embernek minimum a közéletből kell eltakarodnia.(Más helyeken már rég a börtönben rohadna!)
16/17 anonim válasza:
Én még azon csodálkozom,hogy él.
17/17 anonim válasza:
Nem, nem unalmas, még csak nem is hülyeség, és soha nem is lesz az. A tények azok makacs dolgok, kiskomám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!