Orbán valójában antiszemita?
"Az,hogy
elismeri,hogy 44-ben minket megszálltak,s
ennek következtében 2 éven át csomó zsidót
deportáltak a táborokba,ez nem
antiszemitizmus" Na bassz, ez is èrtelmes válasz volt mondhatom. Akkor mi a fenéért "tüntetnek" a zsidòk ez ellen az emlékmü ellen??? Plussz Orbán el sem megy a Holokauszt megemlékezèsre. Komolyan, ritka sötét az, aki nem érzi hogy mi folyik az országban.
A kérdezőnél valami óriási problémák vannak vállon felül.
Inkább nem is írok semmit, mert tök felesleges.
"Akkor miért nem ment el a Holokauszt megemlékezésre?"
Szerintem minden cseppnyi intelligenciát birtokló ember úgy van vele, hogy leszarja, hogy kik haltak meg 100 évvel ezelőtt. Semmi közünk hozzájuk, legyenek zsidók vagy nem zsidók. Gyászolja az, akinek közvetlen családtagja volt. Én se várom el, hogy az én családtagjaimat Simon Sós Perec gyászolja.
Csendben kéne otthon emlékezni, nem a rongyot rázni, hogy ki ment el magát lekameráztatni az újságírókkal a hű, de nagy megemlékezésen. Persze, tudom, ebből lesz a botrány, majd abból a pénz...
Holnap javaslom rendelj egy gulyáslevest egy étteremben vagy egy cigánypecsenyét.
Ha a te felfogásodban rögzíti a pincér a rendelést, akkor jó esetben csak egy levest és egy pecsenyét kapsz!
Ennyire azért ne legyünk értetlenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!