Aranyosak:)
Ez valami meleg párt?Nekem nagyon gyanúsak vigyázzunk velük.
Én nem ítélek el senkit, legyen az meleg, leszbikus vagy akármi más, addig amíg ezt titokban csinálja.
A szlogen egyszerű, frappáns. Nekem bejön.
21.25
annyira kíváncsi lennék, hogy a plakát alapján ti miért utálod jobban a "búzákat"...
21.56
mondjuk ebben az a furcsa, hogy én 0%-n te meg 100%-n állsz. szóval ha szerinted a lepontozgató meleg, akkor jó lenne magadba nézni... :)
Nem furcsa semmi a százalék álláson, csak mások is úgy gondolják mint én:)
Magamba néztem és hetero vagyok:)
22.08
logikai feladatokban nem igazán voltál erős suliban mi? :)
ha én pontozgatnék le (akár több reggel), sőt ha egyáltalán pontoznék, akkor te nem állnál 100%, nem? viszont mivel számodra ez egy érv, hogy valaki pontozgat-e, és ez az egyetlen okoskodás, amit sikerült előhúznod soványka kis tarsolyodból, valószínűleg te kattintgatsz. talán több reggel is. és így van kicsi sarok a világban, ahol kevésbé lehetsz frusztrált. mert itt most te 100%-os lettél, és lenullázhattál valaki mást. neked ennyi jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!