Lesz csalás április 6. -án?
Tudnának csalni?
Szerintem igen.
Akkor kihasználnák a lehetőséget?
Szerintem igen.
Rossz az alapfeltevés. Ti abból indultok ki, hogy a választásokon csak a kormánypárt csalhat. Pedig neki van szüksége rá a legkevésbé, gyakorlatilag ők írták a jelenlegi választótörvényt.
Akik csalni fognak, azok az MSZP-pofák (vagy az összeborulás, vagy kormányváltás, nem is tudom, hogy nevezik most magukat). Ők mindig csalnak, sosem volt még magyar választás a rendszerváltás óta úgy, hogy a MaSZoP ne csaljon, és rendre ki is derült. A Jobbik töketlen ahhoz, hogy csaljon, bár szeretne nagyon, de most őszintén: el bírjátok képzelni a gárdistákat, ahogy szalonnával-kolbásszal kínálják a kancigányt, és viszik a kisbusszal szavazni? Én nem. A fityesznek meg, ahogy írtam, nincsen szüksége rá, épp emiatt nem kockáztatják meg.
Hát ennyit a csalásról, dióhéjban.
A kormány pártnak azért nem kell már csalnia,mert 2/3 a kezükben van régóta és szépen kiépítettek mindent,hogy ők győzzenek.Erre kb 90% esélyük van.A választási rendszert sem véletlenül alakították át a saját száj ízük szerint.
Bár azért belegondolva mégis sokan utálják őket,Tűzoltók,bányászok,rendőrök,mentősök,orvosok,közalkalmazottak,buszsofőrök,taxisok,rokkantak,melósok jó része sem kedveli őket és lehetne még sorolni kik nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!