Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fiatal vagyok, honnan szerezhe...

Fiatal vagyok, honnan szerezhetek pártatlan, korrekt összefoglalást a pártokról?

Figyelt kérdés
Pártok jellemzésére lennék kíváncsi, ha hatalmon voltak akkor mit csináltak. Úgy nehéz tájékozódni hogy egyik ember válságról beszél, a másik meg fejlődésről.

2014. márc. 16. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A 9-es válaszoló az, aki trágár üzeneteket küldözget embereknek. Ez még nemhogy egyetemet, de még iskolapadot sem sűrűn látott.
2014. márc. 16. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
27%

"Szerintem egy érettségivel eljutni a Palramentbe nem éppen ostobaságra vall, sőt."

Hát akkor mire, zsenialitásra? Ha valaha hatalom közelébe jutnék, az első dolgom lenne, hogy a megmaradt 199 parlamenti képviselői pozíció betöltését felsőfokú végzettséghez kötném.

"De ha ennyire spekulálsz, akkor én is spekulálok, és azt mondom, hogy egy hazug kis karvaly vagy. "

Nem tudom, milyen cuccot nyomsz, de állj le vele mert enyhe üldözési mániát okoz.

2014. márc. 16. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

12: Az embert nem a diplomája határozza meg, lehet valaki rendkívül ostoba diplomával, és épp úgy lehet valaki zseni érettségivel. Itt van pl a te eseted: te állítólag egyetemre jártál, de hát....

Az EU-nak az egyk fejese is csak érettségivel rendelkezik (valamindek az elnöke, nem tudom már pontosan minek, de utána lehet nézni).

2014. márc. 17. 07:45
 14/16 anonim ***** válasza:

" Itt van pl a te eseted: te állítólag egyetemre jártál, de hát.... "

linkeld már be, mikor állítottam ezt! amúgy beletrafáltál, de nekem nem szokásom verni magam a diplomámra, kizárt, hogy tudsz ilyet mutatni.

"Az EU-nak az egyk fejese is csak érettségivel rendelkezik (valamindek az elnöke, nem tudom már pontosan minek, de utána lehet nézni)."

Hát akkor nézz utána. Addig feleslegesen írsz. Mondtam már, tényeket mondj, ne hazudozz se rólam, se másról.

2014. márc. 17. 08:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Martin Schulz, az EP elnöke nem érettségizett le.
2014. márc. 17. 17:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Mszp és társai: Sokat mutyiznak

Fidesz: még többet mutyiznak mint az mszp

Jobbik és lmp: még nem voltak hatalmon, szóval még nem mutyiztak

Többi párt meg csak megélhetési párt

2014. ápr. 3. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!