Ismertek olyan balliberálist, aki szolidaritásból a romák közé költözött?
Nem.
Ilyen nem létezik.
Ha oda költözne, akkor már nem lenne balliberális.
Én ismertem ilyeneket.Ennek a családnak problémái akadtak a családi vállalkozással, konkrétan csődbe ment.Volt jelzálog a házon több is.Kénytelenek voltak arról a jó környékről egy rosszabb környékre költözni, mivel ott alacsonyabbak az ingatlanárak.
Előtte tolták mindig a liberális rizsát, tudjátok, a rasszizmus meg a többi dologgal kapcsolatban.
Miután elköltöztek a rosszabb környékre utána totál megváltoztak.
Nem cserélték le a szivárványzászlót szvasztikára, de egész mások lettek.
Mára már sikerült nekik kimászni a gödörből, de már nem liberálisok.
A lényeg, hogy eddig tart a liberális ideológia.Egy elit környékről könnyű megmondóembert játszani.
Nem.
A libsiknek mindig csak a gambájuk nagy.
Mondjuk az előttem válaszolók olyan tipikusan magyarok, hogy az már fáj.
Ahelyett, hogy arra törekednének, hogy ők meg mindenki más, beleértve a romákat is, olyan színvonalon élhessenek, mint mi, kinevetett liberálisok, inkább a mi jómódunkat nevetitek ki, mondván, hogy nektek ez nem jött össze. És ez valamiért szerintetek ránk nézve ciki.
Ciki? Cuki.
Mondjuk a kérdés amúgy se jó semmire a provokáláson kívül. De felteszek én is egyet:
Ismertek olyan szélsőjobbost, aki szolidaritásból Erdélybe költözött, hogy javítsa a magyarok népességarányát?
Itt egyedül te provokálsz szívem.
Ha téged próbált volna két ilyen megerőszakolni, akkor te sem lennél libbantagyú.
Engem próbált már, pedig nem úgy öltözködöm, mint egy r_banc.
Cigányoknak semmit.
Csak olyan szórakozóhelyre járok, ahova nem engedik be őket.Képzeld van ilyen szórakozóhely és nem hungaristák meg nácik járnak oda, hanem közép és felső-középosztálybelik, akik szeretnének felszabadultan, biztonságban szórakozni.
Most mi lesz, felvágod az ereidet?
De, te csak szeresd őket, ahogy a társaid teszik, majd megjárod a végén te is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!