A Fidesz ennyire jó vagy a magyar politikai élet ennyire gyalázatos?
Ennek kevés köze van a pártok tevékenységéhez, még kevesebb a tényleges értékükhöz.
Ez következik egyrészt a kiépített intézményrendszerből a médián és a kulcsfontosságú gazdasági, igazságügyi rendszereken át a közoktatásig, másrészt az utóbbiból és az elsőből következő népbutításból.
Ma nem a pártok valódi megítélését láthatjuk, hanem a tömegterelés eredményeit.
Tömegterelés? Le kellett járatni azt a fránya ellenzéki összefogást? Szerintem lejáratta önmagát már régen, és most újra, hogy Fleto és Bajnai a vezéralakok.
Meg tömeg? A Fidesznek ugyan az a 2 milliós bázisa van, mint 2002ben, a baloldal mögül hátrált ki a támogatás, és szerintem ez nem a Fidesz műve.
Hat az en szavazatomra ne szamitson!
-Nekem fidesz belekerult az elmult evekben vagy 8-10 millio Ft-omba.
A sok lehuzasa kozul a harom ami a legjobban fajt, az
-magannyugdij orokolheto maganszamlakra
-egyenlotlen elbiralas Ft es devizahiteles kozott
-1 evre "ideiglenes" bankado (mint OTP reszvenyes)
Persze valahonnan finanszirozni kell a trafik, fold, meg stadion mutyit...
Erdekes, hogy a szuk kornyezetemben mindenki azt mondja, hogy a sok birka megint rajuk fog szavazni, de en szerintem nagyobbat bukik majd mint 2002-ben.
Es az egesz kudarcot meg el akarja titkolni inflacio csokkentessel meg foglalkoztatasi adat javulassal. Na ja!
Es ahol az egesz nem kerek, hogy mindig csupan a fidesz mondja magarol, hogy tuti gyerek, tuti teljesitmenyekkel!
Az a sok kicsi fuggetlen velemeny, az emberek velemenye, na az valahogyan hianyzik...
Szerintem az orszagban nincs altalanos elgedettseg es a fidesznek nincs tisztelete nagy atlagban az emberek szemeben.
Nem is lehet olyan hatalmat tisztelni, aki hazugsaggal szedi be a penzt. Legalabb partnerkent megtisztelve elmagyarazhatna, hogy ezert es ezert kellett hazudnom. Dehat be sem ismerik, hogy hazudtak.
Ugyhogy barmelyik kozvelemenykutato is kerdez. Megmondom nekik, hogy "szandekomban all a fideszre szavazni". Csak ez a szandek majd a valasztas elotti 10 masodpercben meg fog valtozni. Kutyaharapast szorivel! Jo tanaraim voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!