Az idei választásokon, a Jobbik hanyadik helyezet lesz?
Szerintem is a 3. Végülis ők is Magyarország érdekei mellett állnak és sokszor vannak nagyon jó ötleteik, de néha elefántok a porcelán boltban és igen durva dolgaik is előfordulnak. Sajnos nincs diplomáciai érzékük nagyon sok dologgal bizonyították már. Egy országot viszont diplomatikusan lehet csak jól vezetni. Az országot gyorsan tökre tennék a "fussunk oda és dvgjuk meg kajakra" hozzá állással.
Szerintem a 3. helyet viszont senki nem veheti el a jobbiktól, mert mindenki más (a baloldalon) közismerten az ország és mindannyiunk sokszor bizonyított ellenségei.
Leginkább a fidesszel koalícióban tudtam volna őket elképzelni, de elég nehéz mert erőből cselekvő csapat és nem lennének kompromisszum képesek egy esetleges társ kormánnyal sem. Viszont egy vezető pozícióhoz inkább mindent alaposan át kellene gondolni.
2-ik de az lenne a legjobb ha megnyerné.
Ja egy megjegyzést azért tennék: aki azt mondja a jobbikra hogy náci az eléggé el van tévedve szerintem, és ha annyira mondja akkor először bizonyítsa be ne csak a pofája járjon hogy így meg úgy náci. Van rá bizonyítékotok akik ezt mondják? Mert sztem nincsen úgyhogy ennyit arról hogy a jobbik náci.
Jobb lenne gondolkozni mielőtt vmit leírtok nem pedig alaptalanul ítélkezni. Úgyhogy hajrá jobbik, szebb jövőt és kitartást!!!
Nemrég olvastam egy közvélemény kutatást, miszerint a Jobbik beérte a Baloldali Összefogást.
Nos, ennek fényében 2. vagy 3. helyezett lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!