Nem kedvelem különösebben a Soros féle zsidó
pénzembereket, manipulátorokat, viszont a Jobbikat sem.
Miért mondják azt sokan, hogy ez ellentmondásos?
Mert ez a zsidó pénzemberek, multi ellenesség csak a Jobbik retorikája. Más pártnál ez nincsen.
2014. márc. 9. 06:54
Hadd kérdezzem meg: hány ilyen "pénzembert" vagy "manipulátort" ismersz? Mert én egyet sem. Gondolom, te magasabb körökben mozogsz akkor mint én.
2014. márc. 9. 08:56
Nem ellentmondás, a Jobbik tevékenysége, arculata nem egyenlő a cionizmus üldözésével, az csak egy kis része a tortának. Lehetséges, hogy ebben pl. egyetértesz velük, de mondjuk az adózási programjukkal nem.
2014. márc. 9. 09:17
Mert a Jobbik az egész zsidóságra kiterjeszti a kirekesztést függetlenül attól, hogy az illető hentes vagy pék és életében ha 3x volt zsinagógában és magasról tesz a vallásra és közösségre, gondolkodásmódra. A globális értelemben vett zsidó tanokkal és összefüggésekkel támasztott észrevételeikkel viszont egyet lehet érteni a szabadkőművességtől kezdve a Hit gyülin át mindenre kiterjedően.
2014. márc. 9. 09:45
"függetlenül attól, hogy az illető hentes vagy pék és életében ha 3x volt zsinagógában és magasról tesz a vallásra és közösségre, gondolkodásmódra."
Szerintem ne beszélgessünk a zsidó gondolkodásmódról és közösségről, amíg a társaság jó részének annyi tudása van róla, hogy 3 év aluli gyereket meg lehet rontani a tóra szerint és szeretik a maceszt.
2014. márc. 9. 09:49
Soros Györgyöt sokan utálják, de nem azért mert zsidó, hanem mert egy aljas pénzügyi terrorista.
2014. márc. 9. 09:57
Szerintem itt az a szomorú, hogy a Jobbiknak és társainak kell a spekulánsok és cionisták miatt aggódni, mert nincs egyetlen becsületes zsidó "hentes vagy pék", aki ki merne állni, és azt mondani, hogy igen, a vezetőink szemétládák, és most szépen leváltjuk őket, és innentől úgy élünk, mint a normális országok és népek.
2014. márc. 9. 09:57
"a vezetőink szemétládák, és most szépen leváltjuk őket, és innentől úgy élünk, mint a normális országok és népek."
A magyarok megteszik ugyanezt? Kik a "normális országok és népek"? A zsidó "pénzemberek" a zsidóság vezetőinek számítanak?
2014. márc. 9. 10:18
9/10 A kérdező kommentje:
"A zsidó "pénzemberek" a zsidóság vezetőinek számítanak?"
Egyfelől mindenképp, hiszen a mérhetetlen pénz=mérhetetlen hatalommal, másfelől pedig nem. Próbáld egy ortodox zsidónak megmagyarázni, hogy az, hogy Sorosék időnként pénzelik a palesztinokat (gazdasági bizalmatlanság mesterséges generálása a közelkeleten célzattal), az egy jó dolog. Hát nemhogy a vezetőjének tartaná, lehet inkább felakasztaná.
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy a Jobbikkal 2 fő gondom van, a populista nézeteik --> egyre inkább hasonlítanak a fideszre, + a látható gazdasági hozzánemértésük --> bár nem vagyok közgazdász végzettségű, a munkám miatt a gazdaságtan eléggé személyközeli nálam, pontosan látom, micsoda baromságokat akarnak megvalósítani, ráadásul az EU ellenőrző funkcióit kiiktatva, ha kell, kilépéssel. Ezek (főleg a gazdasági része) kissé komoly problémák egy növekvő pártnál.
Kapcsolódó kérdések: