Szerintetek nagy különbség van Kelet és Nyugat Magyarország között? Jah és hogy állnak Magyarországhoz a Nyugati államok?
Figyelt kérdés
pl: Győr vagy Nyíregyháza... hol jobb élni ? meg van még az a kettősség ? Én úgy látom Nyugaton jobb! de ez csak egyoldalú vélemény!2009. dec. 13. 20:16
11/12 anonim válasza:
Semmi különbség sincs. Mégpedig : nyugaton egyik ismerősöm , én kelete, és megbeszéltük hogy egyszerre szarunk és a két szart össze hasonlítsuk, és ugyanolyan büdös a nyugati szar mint a keleti. Tehát a szar mindkét helyen ugyanolyan büdös. persze ez függ a fogyasztott ételtől is, de a lényegen nem változtat.
12/12 anonim válasza:
Nyugat és Kelet Magyarország között hatalmas nagy különbség van. Én győri vagyok, és látom, hogy folyamatosan költöznek ide keletről, főleg Borsodból dolgozni, valamint itt próbálják eladni a jó minőségű hazai cuccokat, ami nagyon cool. Amúgy nemhiszem hogy innen valaki is keletre akarna költözni :D max azért mert negyed áron lehet lakást venni. Az ismerőseim akik innen elmentek csakis nyugatra (Ausztria, Németország) Dolgoztam egy cégnél ahol voltak kelet Magyarországi projektek, egy ottani alkalmazott 30-40%al kevesennet kapott ugyanannál a cégnél, és mikor ezt szóvá tették, a fönököm mondta, hogy felejtsék is el, hogy ugyanannyit kapnak. Ilyen az élet, Nyugat Magyarország meg BP fejlődik a maradékról hallgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!