Miért utálják a magyarországi magyarok a külföldi magyarokat?
Gondolok itt a vajdasági, felvidéki, kárpátaljai stb magyarokra.
És ne jöjjön senki se azzal, hogy ez nem így van, mert bizony igaz!
A 90'-es években rengeteg romániai magyar vendégmunkás lepte el az országot, akik az itthoni bérek feléért is hajlandóak voltak dolgozni. Ehhez persze nem rendelkeztek valódi szakképzettséggel a legtöbb esetben.
Ezek az emberek kitúrták a magyarországi magyarokat a munkahelyükről. (az építőiparban ma is szitokszó a "román", és alacsony színvonalon dolgozó embert jelöl)
Ezek az emberek mára már odébb álltak, most Németországban, Angliában próbálnak érvényesülni.
Hát, például ezért.
9.vagyok, nemtom, írták-e már, van egy elméletem:
Csak a hülyék utálják egymást zsigerből ezt szögezzük le. Na és ez lehet, hogy így alakult ki:
A kint élő magyarok közül néhányan gondolták, hogy a Mo-n belüli magyarok utálják meg lenézik őket, ezért el kezdték őket utálni; és aki meg utálja őket, az visszautál. Ja és mert talán néhányan a kintiek közül azt hiszik lehet, hogy pl a szavazás, hogy lehet vannak, akik azt hiszik, a bentiek azért nem akarják, hogy szavazzanak itt is, mert hogy utálják meg lenézik őket, különben meg nem. Szóval aki zsigerből lenézi a másikat, az mindkét részről bekap6ja:P
Ez hazugság! Nem igaz! Én magyar vagyok és nem utálok senkit csak azért mert határon túl született, vagy ott él, sok ilyen barátom van és ismerősi körömben sem hallottam senkitől ezt. Még a liberálisok is azt mondták, milyen jó ott kint a magyar testvérek között, mert köztük is sok a liberális.
Viszont arra kérlek, mivel feltételezem, hogy elsődlegesen saját magadból indultál ki, oszd meg velünk, hogy Te miért érzel így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!