Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem tűnt fel, hogy...

Csak nekem tűnt fel, hogy Magyarországon a politikával foglalkozó emberek nagy részének már nem is az a fontos, hogy jobb legyen itt az élet, hanem csak az, hogy az ő pártjuk legyőzze a másik pártot?

Figyelt kérdés

Tisztára, mint a focidrukkerek.

Az Újpest és a Ferencváros utálják egymást és folyton agyba-főbe verik a másikat, amikor találkoznak meccs után az utcán.

Fogalmuk sincs, hogy miért teszik, mi a célja az egésznek és hogy honnan jön ez, csak csinálniuk kell, mert csak és kész, az ok lényegtelen.

Nem hogy élveznék a meccset vagy valami, inkább őrjöngenek a másikra.

Ráadásul a politika még rosszabb is, mert ez nem foci, ahol semmi tétje az egésznek, hiszen a politikának igenis vannak következményei.

2014. márc. 6. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

# 10/10 Időpont ma 19:47

Zsenikém. A szabályzat tiltja a multi-regisztrációt, ez nagyon világosan le van írva benne. Aki pedig megszegi a szabályt, azt ki kell tiltani. Egyébként hogy jössz te ahhoz, hogy engem vádolj a több regi.vel? Csak nem te is többet használsz?

2014. márc. 6. 19:49
 12/12 anonim ***** válasza:
CSak egy gépet egy egész család sőt egy egész csoport használhat. Próbáld megakadályozni, hogy egy internet kávézóban egy gépen csak egy regisztráció legyen.
2014. márc. 6. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!