Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a jobbik erőssödés...

Mit szóltok a jobbik erőssödéséhez? Nem tartjátok a folyamatokat katasztrófálisnak az ország jövőjét illetően?

Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 00:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Nem értem, hogy mit tartanék katasztrofálisnak azon, hogy annyi százalékuk sem lesz, mint 2010-ben."

:D

Good answer!

2014. márc. 5. 17:57
 12/26 anonim ***** válasza:
20%

"Nem okozhatnak nagyobb katasztrófát, mint ahová most tart az ország."

Az én olvasatomban a totális, össznépi éhezés azért sokkal nagyobb katasztrófa, mint a fideszmutyik.... márpedig ezt eredményezné egy jobbik-kormány a jelenlegi "indulatgazdaságpolitikájukkal".

Ezt a szót én találtam most ki, de kb. tényleg így lehetne jellemezni. A jobbik komolyan úgy gondolja, hogyha eléggé indulatosan morogja azt, hogy " a magyarnak jár a főd, meg a ipar", :D akkor majd az csak úgy magától lesz. Ingyen. Ritka egy barmok gyülekezete.... Novák "nagyonbutavagyok" Előddel az élen.

2014. márc. 5. 18:00
 13/26 anonim ***** válasza:
Nyugi, a választáson nem fogják összekeverni.
2014. márc. 5. 18:01
 14/26 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan az az aggodalmam h. a fidesz is hasonló kártyákkal kezdett el játszani mint a jobbik,csak ők finomabban kommunikálják mert ebben nagymesterek.

Szóval ti nem hisztek a közvéleménykutatóknak,jobbik ügyben?Én úgy látom h. sokan felülnek nekik és úgy gondolják h.már mindet kipróbáltuk.mindbe csalódtunk,miért ne próbálnánk ki ezeket is? Persze én sem gondolom hogy győzni tudnának!

2014. márc. 6. 00:27
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha az óvodáskorúakat nem engednék szavazni akkor nem lenne semmi probléma a jobbikkal.
2014. márc. 6. 16:56
 16/26 anonim ***** válasza:
A legtöbb amit a Jobbik (vagy egy hozzá hasonló párt) el tud érni, az egy koalíciós kormányban való részvétel. Hatalomra kerülve egyből megindul a kiábrándulás, és vagy kiesnek, vagy gyengülnek. Lásd Szlovák Nemzeti Párt, Osztrák Szabadságpárt, Pim Fortuyn Listája (hollandia). Ki lehet bírni, illetve Magyarország jó ideje kész katasztrófa.
2014. márc. 6. 17:17
 17/26 anonim ***** válasza:

"Ha az óvodáskorúakat nem engednék szavazni akkor nem lenne semmi probléma a jobbikkal."

Neeem, hanem ha a szellemileg visszamaradottakat (lsd: Novák "szörnyenbuta" Előd) nem engednék be a parlamentbe képviselőnek, na akkor nem lenne gond velük.

2014. márc. 6. 17:31
 18/26 anonim ***** válasza:
12%

"Az én olvasatomban a totális, össznépi éhezés azért sokkal nagyobb katasztrófa, mint a fideszmutyik"

Gond, hogy az is oda viszi az országot. Csak lehet nem 2-3 éven belül. A Jobbik esetében pedig esélyt adunk egy újnak, egy jobbnak.

2014. márc. 7. 00:40
 19/26 anonim ***** válasza:
88%
A jobbik? Akinek az a programja, hogy újra tárgyaljuk az államadósságot? Aki népszavazást írna ki az uniós kilépésről? Aki a rendőrség mellett gárdát, és csendőrséget is fenntartana? Ha ennek csak felét megemlítenék a parlamentben, a forintot nyugodtan ki is vezethetnék a pénzpiacról. Nem olyan jó játék ám ez.
2014. márc. 7. 05:52
 20/26 anonim ***** válasza:

"A Jobbik esetében pedig esélyt adunk egy újnak, egy jobbnak."

Nem, nem fogunk esélyt adni egy újnak, ami a totális államcsőddel ekvivalens.

Megint meglesz a 10%-uk, esetleg az összeborulás kárára a 15, de ennyi. Ne kamuzzunk már ilyen nyíltan. A fidesz jelenleg is a legvállalhatóbb párt, még ha gengszterkedik is. Ötödolyan káros, mint az MSZP, tizedannyira, mint a jobbik lenne Magyaro. számára.

2014. márc. 7. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!