Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak nyilván nem kell...

Orbánnak nyilván nem kell különböző nyilatkozatokat tenni! Nem várhat senki sem ilyesmit! (szerintem) Mégis mit vár a balhés oldal? Putyinnal vagyunk nem az EU-val?

Figyelt kérdés
Majmok és gibbonok!

2014. márc. 4. 20:27
1 2
 11/19 Shai-Hulud ***** válasza:

Tudod öregem, én elég régen születtem, 1958-ban.

A rendszerváltáskor (1989), mikor végre SIKERÜLT MEGSZABADULNUNK az oroszoktól, 31 éves voltam.

Ennyi ÉPPEN ELÉG VOLT belőlük.

Most pedig azt látom, hogy népünk Nagy Vezére ismét az oroszok seggét nyalogatja, és az országot vissza akarja vetni megint az orosz befolyás alá.

Te pedig itt téped a szádat, pedig HALVÁNY FOGALMAD SINCS, hogy milyen volt a Nagy Testvérhez tartozni.

Én már NEM AKAROK AZ OROSZOKTÓL FÜGGENI!

Azért lázadtak apáink '56-ban, azért szakadtunk ki '89-ben, hogy FÜGGETLENEK legyünk tőlük.

Tudom, hogy sokaknak nem jön be a demokrácia, és azt hiszik, hogy egy diktatúra mennyivel jobb... De nem jobb, ott SENKI nem pofázhat vissza. Az orosz diktatúrák szokásos megnyilvánulásait pedig éppen most lehet megszemlélni Ukrajnában.

Nos NEKEM EZ NEM KELL.

2014. márc. 4. 21:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát én apám! Becsüllek, de én sem vagyok tini!
2014. márc. 4. 21:33
 13/19 A kérdező kommentje:
tudod változott a világ..
2014. márc. 4. 21:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Vélemény?
2014. márc. 4. 21:38
 15/19 titak ***** válasza:

"Hát én apám! Becsüllek, de én sem vagyok tini!"

Öcsém, ezt el is hiszem. Agyilag csak ovis lehetsz. :o(

2014. márc. 4. 21:48
 16/19 T-55 2.0 ***** válasza:
Orbánnak csak 1 nyilatkozatot kellene tenni. A lemondót!
2014. márc. 4. 21:57
 17/19 A kérdező kommentje:

Majd meglátjuk!

Rossz világ van!

Jön még kutyára dér!

(szegény kutymag)

2014. márc. 4. 22:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy hova állunk, ha itt bármi lesz az első sorból nézhetjük végig, és nem biztos, hogy röhögni fogunk.

Ha most a ruszkik meghátrálnak gyengének fognak látszani. És háború lesz, akkor teljesen mindegy ki oldalán állunk, mert a frontvonal nem messze lesz tőlünk.

2014. márc. 4. 22:29
 19/19 anonim ***** válasza:

EU-val olyat csinálunk, ami nem tetszik neki és nem összeegyeztethető az eu-s joggal: "ejnye, ne csináld már" levél, durva esetben bírság (ami nem túl sok, arányaiban többet fizetsz, ha gyors hajtasz).

Oroszországgal olyat csinál valaki, ami nem tetszik neki: lelövik (Politkovszkaja, egyéb újságírók), megmérgezik polóniummal, vagy hirtelen az országa területén veszélybe kerül az orosz kisebbség, akiket aztán megment a hadsereg, és ha már úgyis ott van, akkor szétlövi az egész országot.

Szerintem is, legyük az ő barátaik, mekkora királyok már!

2014. márc. 5. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!