Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz ha nyer a jobbik?...

Mi lesz ha nyer a jobbik? Ráteszünk egy lapáttal az ukrán helyzetre?

Figyelt kérdés
Elvégre ott is a nacionalizmus miatt tört ki ez az egész.
2014. márc. 3. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
És te eljöttél, és fényt gyújtottál neki a sötétségben. Köszönöm szépen a nevében is. Amúgy ha elolvastad volna a válaszokat, rájöttél volna, hogy poén a kérdés.
2014. márc. 3. 22:35
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Inkább a rohadt nagy nyomor és a korrupció miatt tört ki az egész, a nacionalizmus meg abból fakad, hogy az oroszok ellen harcolnak. Az ukrán nacionalizmust mindig is az oroszellenesség jellemezte, ugyanis mindig velük kellett hadakozniuk.

De gondolom neked ez bonyolult...

2014. márc. 3. 23:57
 13/15 T-55 2.0 ***** válasza:
89%

Mit lapáttal? Egy billentős

Ifával.

2014. márc. 4. 06:19
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

tegnap 22:35

Nem poén a kérdés, hanem butácska a kérdező.

"Inkább a rohadt nagy nyomor és a korrupció miatt tört ki az egész, "

Nem, konkrétan az eszkalálódása a tüntetéseknek egy EU-Oroszo. hatalmi harc. Az oroszoknak óriási belbiztonsági kockázat lenne egy EU-s ukrajna, pláne egy EU-s Krím.

2014. márc. 4. 07:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komoly a válaszokat, valójában nem poénnak szántam a kérdést csak én is belementem a viccbe úgyis olyan kedvembe voltam néhány másik kérdés hatására.
2014. márc. 4. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!