Hogyan képzelitek el a cigányság helyzetét Magyarországon 70 év múlva?
Figyelt kérdés
A magyar lakosság csökken, a cigány nő. Ha nem lesz elég magyar, aki dolgozzon hogy tartjuk el őket?2014. febr. 28. 19:03
11/23 anonim válasza:
Múzeumba lesznek kitömve, hogy vlaha ilyen is volt. Alatta egy kis ismertető szöveggel, pár hírhettebb névvel. Esetleg nagyobb állatkertekbe tudok elképzelni pár "családot" (10-20 fő) csak a helyük lesz bajos, mert ha magasfeszültséget vezetünk a drótba, ezek akkor is leadják szinesfémnek. Talán lesz nekik egy rezervátum, ahol pár élhetne, nyugodtan lophatna a többitől, de ki nem mehetnének. Ezt úgy szibériai szinten tudnám elképzelni.
12/23 anonim válasza:
Múzeumba az állatokat szokták kitenni, meg a ketrecekbe is, viszont a cigányok még az állatok szintjén sincsenek.
13/23 anonim válasza:
Itt az utolsó pár hozzászólónak: vannak rendesek is!!
14/23 anonim válasza:
Akkor költözz velük egy sorra és közösködj velük... a magyarok egy jó része nem kér belőlük...
15/23 anonim válasza:
#12 vagyok.
Én aláírom hogy van egy pár rendes is köztük, sőt ismerek olyan cigányt is aki még jobban utálja a saját fajtáját mint mi magyarok.A baj azzal van hogy hiába van pár normálisabb, ha a 99 százalékuk képtelen normális ember módjára viselkedni.
16/23 anonim válasza:
Jó,csak az általánosítással meg tudod sérteni a jófejeket is!! Én nem vok cigány/roma, csak ismerek olyat, aki jófej és az.
17/23 anonim válasza:
Vannak normálisak, igen, de a cigány népesség cirka 85 százaléka akasztani való.
18/23 anonim válasza:
70 év múlva Magyarország Indiához fog tartozni.
19/23 anonim válasza:
Én is ismerek jófej cigányt, de 10-ből csak 1 ilyen, elég szomorú arány :/
Igazából én Horvátországban élek, itt sokkal kevesebb a cigó mint Magyarországon, de eltudom képzelni mekkora csőd lesz, ha egyszer többségbe kerülnek...
20/23 anonim válasza:
Addigra világosabb bőrűek lesznek, mivel már ma is nő a keveredés - de szerintem akkor is "cigányok" maradnak. Ismerek félvéreket, de ők inkább a cigányokhoz húznak, mint a magyarokhoz. Az ország állapota meg kb Latin-Amerikai gettókéval lesz egyenlő, ha csak nem történik valami csoda, és maguktól integrálódnak (mi addigra már túl kevesen leszünk ahhoz,hogy integráljuk őket). 2. verzió: polgárháború, amiben még sikerül lenyomni őket, valamint európai szintű cigányellenes felkelés, és akkor hírük sem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!