Hogyan lehetne lezárni ezt a mókuskereket?
Azon gondolkodom,de most komolyan,hogy elhagyom ezt a korrupt,mocskos kapitalista rendszer társadalmat,és olyan helyen telepszek le,ez lehet külföld,ahol alig laknak emberek,nincsenek tolvaj kormányok,nincsen dézsma.
Nem kell tv,internet,telefon, csak maga a természet legyen.
Ötletek?
Nem tudsz kilépni önmagadból. Az ember társas lény, és szüksége van másokra, néha egy szóért, néha a másik gondolatáért, néha egy termékért.
Ma nem lehetsz önellátó, egyrészt nem adottak a feltételek, másrészt ez óriási visszalépés.
Azt szokták mondani, ha egy probléma zavar, állj az élére. Itt: zárd le a mókuskereket! Ne egyedül, mert az lehetetlen. De hidd el, sokan akarják lezárni. A korruptsághoz mindig két ember kell. A zsiványsághoz is. Egy aki teszi, egy aki elviseli. Miért viselnéd el? Keress társakat, és légy te az erősebb. Mert a természetben mindent az erő dönt el. Kizárólag az ember képes ezen túlemelkedni, persze alul is. Mi az előbbi választjuk, és nem engedjük az utóbbit érvényesülni.
"Nem olyan bonyolult ez cserélj egy hajléktalannal"
Hát én nem egészen erre gondoltam,eladnám minden ingóságomat és új életet kezdeni,ahol nincs ennyi mocsok kizsákmányoló pénzéhes féreg.
Saját magam termelném meg ami nekem kell,ilyesmire gondoltam,nem pedig arra,hogy most magunkba zuhannyunk és egy sarkon üldogélve tengődjünk.
Tibetbe is elmehetsz szerzetesnek.
Ott nem lesz ilyen gondod.
Tibetben sok próbát kellene kiálnom,és a korom már ezt nem engedné meg,hogy végigcsináljam.
Amúgy siralmas az,hogy az emberek többsége az egész életét feláldozza pénzéhes mocskoknak,szabadidejét,családját,holott élhetne szabadon is.
"Egy csendes-óceáni lakatlan szigeten már én is gondolkodtam. :D"
Sajnos és szomorú,hogy beléd is bele van kódólva az,hogy rabszolgálj,behódolj azoknak akiknek milliárdjai vannak.
A tőzsde azt mondja,haladj mindíg a trendel,de ez nem a mi egyszerű emberek trendje,hanem a minket kizsákmányolóké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!