Szerintetek győzni fog a Jobbik?
Figyelt kérdés
Eddig nem voltam ide reggelve de a politikás részeket mindig elolvasom. Szóval most regisztráltam, hogy ezt megkérdezzem. Nagyon durva támogatottságuk van már országos szinten. És ha győznek jobb lesz nekünk?2014. febr. 26. 21:20
2/44 anonim válasza:
Csak ezen az oldalon hiszik azt, hogy nagy a támogatottságuk. De örülhetnek, ha egyáltalán lesz egy-két képviselőjük.
3/44 anonim válasza:
Vannak híveik,de a Fidesz megnyeri a népet hála a rezsicsökkentésnek,meg a "magyarország jobban teljesít bla,bla,bla,.
4/44 MolotovPunk válasza:
Most egy kicsit nőtt a népszerűségük azt tudom.(Napokban néztem támogatottságukat.)Viszont biztos nem fognak győzni és ha győznének sem lenne jobb.
5/44 anonim válasza:
szerintem sokan nem vallják be hogy jobbikosok, én sem reklámozom szinte sehol, se ismerősöknél, se fészbukon stb.
győzni nem fog ugyan, de szerintem magas eredmény érnek el
6/44 anonim válasza:
1 hónap alatt 8%-ról 15%-ra nőtt a támogatása a pártnak. A következő 2 hónapban, ha eljutnak 25% plusz a rejtett szavazok, akár 30% is lehet. Összefogás sokat vesztett, de nem a fidesz nyert vele hanem a jobbik.
8/44 A kérdező kommentje:
# 6
Erre tudnál egy linket? Kíváncsi vagyok honnan van az infó meg hogy hiteles-e. Ha igen akkor roppant érdekes lesz április 9
2014. febr. 26. 21:45
9/44 anonim válasza:
Nem nem fog egyedül vannak és nekik van a legkisebb táboruk.
De v miért ők még is elhiszik h győzni fognak.
Egyszerűen Narniában élnek szegények nincs realitásuk :)
10/44 anonim válasza:
De egyébként ha belegondolunk, most tényleg hány évig menne ez a játék hogy fidesz, mszp, mszp, fidesz?
valamikor csak elegük lesz már az embereknek belőle. és ha azt nézzük, a jobbik lenne a legnagyobb váltópárt, bár jobbikosként én sem vagyok benne biztos, hogy 100%ig jó választás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!