Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért áll még a Szabadság...

Miért áll még a Szabadság téren a kommunista emlékmű? (többi lent)

Figyelt kérdés
mint tudjuk iszonyú pusztitást végeztek itt a szovjetek,értem, hogy a megszállás alatt kellet nekik szobrokat építeni de most már el kéne szállítani ruszki földre,ha kell nekik,ha nem akkor bezúzni ,megtisztitani a teret attól a mocsoktól.

2014. febr. 24. 23:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
7-es értem, ha így nézzük,hogy emlék az odaveszett katonáknak akkor úgy rendben is van a dolog,csak kicsit ruszki ellenes hangulatban voltam a kérdés kiírásánál,mert láttam egy dok.filmet amiben itteni öreg hölgyek mesélik a ruszki megszálást,a sok erőszakot,gyilkosságot.A riporter kérdezett szovjet veteránokat is akik tagadták az egész mizériát amit itt müveltek söt,elmebeteg vigyoral adták elő a történetüket.
2014. febr. 25. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:

"Oroszországban is vannak elhunyt magyar katonáknak állított emlékművek."

Ja, csak gondolom nincs rajtuk horogkereszt és Sig rúnák.

2014. febr. 25. 15:57
 13/13 anonim ***** válasza:
És miért kellene hogy horogkereszt legyen a magyar katonák sírján?
2014. febr. 25. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!