A 4. köztársaságnak mért fontos a fű legalizáció?
Írják az oldalukon hogy ők csak egyszerű szociáldemokraták akik buszsofőrök stb.
Az ilyen embereknek mért fontos a fű legalizációja?
# 9
Az ország kb. 70% "kis drogos" mivel alkoholt iszik az is egy drog vagy kábítószer folyadék formájában!
kedves kérdező!
nem fontos nekik, csak Magyarországon a 30 év alattiak 95%-a már szívott füvet, és emiatt megszólíthatóak, amiért ez a párt dekirminalizálja ennek a csoportnak ezt a bűnét
szóval csak szimplán egy szavazótábor szervezésről szól
Ha legalizálnák a füvet, akkor:
- ellenőrzött körülmények között, ellenőrzött minőségű szert kapnál
- Be lehetne tartatni, hogy kiskorúak ne juthassanak hozzá (legalábbis jelentősen meg lehetne neheziteni)
- Hatalmas adóbevétel keletkezne (1g előállitási költsége 500Ft alatt van, utcai ára pedig 2000 felett, a különbségre szépen rá lehet tenni adót)
- A fogyasztók jelenleg bármit tudnak venni egy dilertől, vagy legalábbis elég könnyen tud nekik segiteni, ha a fű legális lenne, a többi kábitószer beszerzése nehezebbé válna, igy kisebb lenne az esély, hogy valami igazán durva szert kipróbálnak
- Illetve a legtöbb ember, aki a fű legalizálása ellen tiltakozik, valószinűleg még sohasem próbálta, mert ha próbálta volna tudná, hogy még annyi hatása sincs, mint az alkoholnak, szóval felesleges ördögtől valónak beállitani, ez olyan, mint régen a Coca-Cola, arról is azt terjesztették, hogy bódulatot okoz :)
Én magam se fű fogyasztó, se 4K-s nem vagyok, ezek szimplán a meglátásaim, amolyan gondolat ébresztők :)
"Főleg már csak azért sem, mert aki a statisztikából indul ki azt nem tudom komolyan venni."
Miért miből induljon ki? Egyéni tapasztalatból? "sztem Bábolnán a legnagyobb a bűnözés, mer ott rám többször is csúnyán néztek" vagy egyáltalán ne általánosítsunk SEMMIRŐL, mert az ember sose lehet biztos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!