Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 4. köztársaságnak mért...

A 4. köztársaságnak mért fontos a fű legalizáció?

Figyelt kérdés

Írják az oldalukon hogy ők csak egyszerű szociáldemokraták akik buszsofőrök stb.

Az ilyen embereknek mért fontos a fű legalizációja?

2014. febr. 24. 10:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

# 9

Az ország kb. 70% "kis drogos" mivel alkoholt iszik az is egy drog vagy kábítószer folyadék formájában!

2014. febr. 24. 11:24
 12/16 tetro ***** válasza:
24%
11.20 te miből indulsz ki? honnan vannak a te információid? :)
2014. febr. 24. 12:40
 13/16 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

nem fontos nekik, csak Magyarországon a 30 év alattiak 95%-a már szívott füvet, és emiatt megszólíthatóak, amiért ez a párt dekirminalizálja ennek a csoportnak ezt a bűnét

szóval csak szimplán egy szavazótábor szervezésről szól

2014. febr. 24. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Ha legalizálnák a füvet, akkor:

- ellenőrzött körülmények között, ellenőrzött minőségű szert kapnál

- Be lehetne tartatni, hogy kiskorúak ne juthassanak hozzá (legalábbis jelentősen meg lehetne neheziteni)

- Hatalmas adóbevétel keletkezne (1g előállitási költsége 500Ft alatt van, utcai ára pedig 2000 felett, a különbségre szépen rá lehet tenni adót)

- A fogyasztók jelenleg bármit tudnak venni egy dilertől, vagy legalábbis elég könnyen tud nekik segiteni, ha a fű legális lenne, a többi kábitószer beszerzése nehezebbé válna, igy kisebb lenne az esély, hogy valami igazán durva szert kipróbálnak

- Illetve a legtöbb ember, aki a fű legalizálása ellen tiltakozik, valószinűleg még sohasem próbálta, mert ha próbálta volna tudná, hogy még annyi hatása sincs, mint az alkoholnak, szóval felesleges ördögtől valónak beállitani, ez olyan, mint régen a Coca-Cola, arról is azt terjesztették, hogy bódulatot okoz :)

Én magam se fű fogyasztó, se 4K-s nem vagyok, ezek szimplán a meglátásaim, amolyan gondolat ébresztők :)

2014. febr. 24. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:

"Főleg már csak azért sem, mert aki a statisztikából indul ki azt nem tudom komolyan venni."

Miért miből induljon ki? Egyéni tapasztalatból? "sztem Bábolnán a legnagyobb a bűnözés, mer ott rám többször is csúnyán néztek" vagy egyáltalán ne általánosítsunk SEMMIRŐL, mert az ember sose lehet biztos?

2014. febr. 27. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:
2014. márc. 2. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!