Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unjátok még ezt az óriási...

Nem unjátok még ezt az óriási majomszeretetet az állam és az igazságszolgáltatás részéről a cigányok felé?

Figyelt kérdés

OK, hogy van köztük normális is -bár a normális cigányokat sajnos nagyítóval kell keresni- de az már egy elképesztően nonszensz dolog, hogy a primitív, bűnöző életmódú cigányok is ajnározva vannak. Kötelességük semmi, csak "jogaik" az állam és az igazságszolgáltatás részéről. A tisztességes, törvénytisztelő emberek meg ennek szívják a levét. Nem kicsit és nem kevesen, nagyot és sokan. Akár az életükről lehet szó, hiszen a bűnöző cigányok az élősködésen felül szabályosan terrorban tartják embereket. És az ilyen bűnöző cigányok száma csak egyre nő, az ajnározástól pedig egyre inkább vérszemet kapnak. Több ember -aki teheti- részben ezért is menekül ebből az országból, mert ezek egyre inkább élhetetlenné teszik.

Nem provokálni szeretnék, de elképesztően ostoba és naiv birkának tartom az olyan figurákat, akik ezt nem képesek felfogni és belátni. A tények azok tények. Mi lesz ezzel az országgal, ha ez így megy tovább? Már most sem a rózsás helyzetről és a csekély mennyiségű bűnözésről, jó közbiztonságról híres.

ÍRTAM, HOGY A CIGÁNYOK KÖZÖTT VAN NÉHÁNY NORMÁLIS IS! A VÁLASZOKBAN A "RASSZISTA, RASSZIZMUS" SZAVAKAT MÉG CSAK VÉLETLENÜL SEM SZERETNÉM LÁTNI!!! KÍMÉLJENEK, AKIK EZEKET A SZAVAKAT HUJJOGATNÁK, ILLETVE AZÉRT ÓBÉGATNÁNAK, MERT EZT A KÉRDÉST "KI MERTEM ÍRNI"!!! CSAK KOMOLY, KULTURÁLT VÁLASZOKAT SZERETNÉK!!!

2014. febr. 21. 17:04
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

11-es hozzászólóval teljesen egyetértek..a probléma kezelésével kapcsolatban először is a nagyon elegánsan liberálisnak titulált sunyi bűnpártolók, ajnározók, ködösítő hazudozók és szerecsenmosdatók pofáját kéne befogni, valamint a bűnözőkkel való félelmetesen elnéző politikán változtatni. MINDEN bűnözőt értek ezalatt, bár az tény, hogy a fennálló pozitív diszkrimináció miatt az igazságszolgáltatás a cigánybűnözőkkel szemben a legelnézőbb, de olyannyira, hogy általuk elkövetett súlyos bűncselekményeket kb. gyerekcsínynek minősítenek. A büntetés (ha egyáltalán van) olyan röhejesen kicsi az elkövetett tettükhöz képest, hogy ennek tudatában -hogy bármit megtehetnek komolyabb következmény nélkül, max. a wellness börtönbe kerülnek, ahol megint csak ki van nyalva a s**gük- még jobban vérszemet kapnak, még jobban felbátorodnak. Ja, és még valami: a börtönviseltség náluk sikknek számít, ettől érzi sokuk menőnek magát. Ott benn hizlalják őket az adófizetők nem kevés adójának nem kis részéből, és még menőek is. Kellemeset a hasznossal, tök jó... már ha egyáltalán hajlandóak az ítélet megszületése után a börtönbe befáradni.

K**va jó, hogy ebben az országban az igazságszolgáltatás mindent szolgáltat, csak épp igazságot nem, hogy a bűnözők -pl. nemi erőszaktevők, gyilkosok- "jogai" vannak lázasan védve a tisztességes,törvénytisztelő emberek rovására, és az is k**va jó, hogy sok olyan agymosott, ostoba birka van ebben az országban, akik ezt nem képesek felfogni és belátni, inkább teljesen bedőlnek a különféle agymosodáknak, amik úgy átmossák az agyukat hogy még élvezik is -na meg olyan szépen betanítják velük a "rasszista" ,"fasiszta" szavakat, mint cirkuszban a majommal az ugrándozást és a piros ülepe mutogatását.

2014. febr. 24. 19:50
 22/34 A kérdező kommentje:

Leírhatom, hogy sokan miért védik, ajnározzák még a tipikus problémás cigányokat is(amelyiküknek nem inge, ne vegye magára) :

-Álszent képmutatásból

-Mocskos politikai érdékekből

-Van olyan is aki fogyatékos, szimplán hülye, fogalma sincs a realitásokról, nincs józan értékrendje, álomvilágban él, álmokat dédelget a retkesnyakúakkal kapcsolatban.

-A fent írtak természetesen egymással ötvözve is igen könnyen előfordulhatnak.

Egyébként én személy szerint elutasítom az erőszakot, a gyűlölködést és az uszítást, de mentálisan is felnőtt emberként szomorúan tapasztalom, hogy a buckalakók a szép szóból nem értenek, de soha nem is értettek és nem is fognak érteni soha. Bár ne így lenne, de sajnos ez a realitás.

2014. febr. 24. 20:37
 23/34 yádenyúl ***** válasza:
0%
Kérdező: Kár tagadnod, igenis egy rasszista nyavajgós h*lye vagy! És tudod miért vagy az ? Mert ide firkálsz ! Mindig azt halytogatjátok "95%", szerintem lenne az több is, ha nyitnátok, vagy nem lennétek ilyen előítéletesek. Persze automakusan, most jöttök nekem a vádakkal hogy hogy azért van ez mert: nem tudtok beilleszkedni, loptok, késeltek, elősködtök, stb rinyálasaitokkal ! Egyszer és mindenkorra vegyétek tudomásul, hogy nem 95% hanem sokkal több normális van ! Csak divat nálatok kerülni a romákat, főleg a vidékieket, mert tájszólásosak! Az még nem azt jelenti hogy bűnöző is! De nálok nagy szent dolog utálni miden romát! Aki meg nem tehet az egészről, azt meg tudjátok vádolni, - mert a fajttársaid így-úgy- mint tehetnék róla ? Őszintén, valljátok be, nagyon meg kéne fuelelnünk nektek, nem elég, hogy normálisan viselkedünk mi, 95%, de rittig legyen munkánk ! Titeteket nem érdekel az, hogy miért nincs,legyen! Mert ha nincs akkor -tuti naplópó élősködő c gány, de hamagyarnak nincs munkája ? Akkor figyelmet se fordítotok rá, vagy ha mégis, -akkor biztos nem talált-. Sok kis apróságok miatt átrostáltostáltok, még az úgy festő normálisakat is ? Az igazság hogy titeket már nem érdekel az a maradék %, a kormány tacsra vágta az Országot, jött a -liberális EU, elvan adva minden... őszintén, a kissebbség adta el ? Vagy mi kérjük hogy adjanak -segíjt-? Nem kell mindent a romákra kenni, én nem védem őket, mert tényleg a többség megérdemli hogy utálják, de van jó sok % akik erről nem tehetnek! Valahogy a fehér faj, legbelül mindig felsőbbrendűbbnek tudja magát, amíg a világ a világ, ez benne van minden fehér vérében !
2014. febr. 25. 02:39
 24/34 yádenyúl ***** válasza:
35%
-Leírhatom, hogy sokan miért védik, ajnározzák még a tipikus problémás cigányokat is(amelyiküknek nem inge, ne vegye magáraz) - Még a tipikus normálisakat ? MÉG ? Miért akik nem problémásak azokkal mibajod ? Na ugye mekkora, faszista vagy! I televagy kakukktojással !  
2014. febr. 25. 02:50
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hogy a kérdező nem tartja magát rasszistának? Hát én kérek elnézést...

Mellesleg Magyarországon az ítélethozatal nem származás alapján szokott zajlani, hanem különféle tárgyi és nem tárgyi bizonyítékok alapján, vagyis nincs semmiféle "majomszeretet", és nagyon sok (akár több millió) cigány él az országban akik rendesek és nem merik felvállalni a származásukat a többek között itt is fellelhető nyilas fasiszta provokatőrök miatt.

2014. febr. 25. 13:00
 26/34 anonim ***** válasza:
44%

Na, ez a komoly közbiztonsági probléma, inkább ilyenekkel kellene foglalkozni:

[link]

2014. febr. 25. 14:19
 27/34 A kérdező kommentje:

Az értelmes, racionálisan gondolkodó válaszolóknak (2,7,8,9,11,13,14) köszönöm a kommentjeiket!

Többieket meg meg úgyis hiába oktatjuk, nem képesek felfogni azt, hogy rasszistának az nevezhető, aki népcsoportokat előítélet alapján, a bőrszínük és etnikumuk miatt ítél el, magát felsőbbrendűnek tekintve. Az, hogy valaki azokat a cigányokat ítéli el sok-sok rossz tapasztalat alapján, akik primitívek és bűnöző életmódúak - sajnos a túlnyomó többség ilyen- csupán csak jóérzés és ösztönös önvédelem. Az emberek a rengeteg rossz tapasztalat miatt csupán következetesen óvatosak, nem pedig előítéletes rasszisták. Honnan tudhatjuk, hogy egy cigány megbízható -e, mikor számtalanszor tapasztaltuk, hogy nagy általánosságban nem azok? Ezért nem mernek az emberek nyitni. Vannak normális cigányok is, nem vitatom, én már elég sokat megismertem, első találkozáskor mindegyiknek megelőlegeztem a bizalmat -ha rasszista és fasiszta lennék, ez eszembe se jutott volna. Aztán persze kiderült, hogy igencsak primitív, rosszindulatú , hazug emberek, akik csak visszaélnek a jóindulattal.

A normális cigányokat sajnálom, azokat is, akik akarnának dolgozni de sajnos nem kapnak munkát. Ez tényleg borzasztó állapot, mikor egy dolgozni kívánó személy munkahely híján nem tud pénzt keresni. De ne a MÁR ÓVATOS magyar embereket -köztük engem- hibáztassanak és mocskoljanak, hanem azokat a társaikat akik nincsenek tisztában az emberi együttélés elemi, alapvető szabályaival sem, azokat a hazug, mocsok disznó politikusokat, akik miatt a helyzet idáig fajult.

Tényleg sokkal jobb lenne minden, ha lennének munkahelyek, valamint a hatóságok és az igazságszolgáltatás tisztességesen működnének...

2014. febr. 25. 16:38
 28/34 A kérdező kommentje:
A normális, beilleszkedni akaró cigányoknak pedig üzenem, hogy ne adják fel, bizonyítsanak, legyenek kitartónak, még ha a helyzetük nagyon nehéz is! Igen, van pár olyan cigány, akiknek a kisujja többet ér egyes fehér embereknél.
2014. febr. 25. 16:43
 29/34 anonim ***** válasza:
35%

igen, van aki értékesebb, mint te, aki hőbörögsz és ritka tahó mód reagálsz és semmi konstruktív ötleted NINCS a probléma kezelésére!

Tessék megjegyezni, ilyen lehet a gyk-n (jelentettem, de jó hogy bent hagyták,) ilyen sötét és alpári

kérdező: 20:

"Egyvalamit azért tisztázzunk, kiskomám:

A hőbörgés és a jogos felháborodás között óriási különbség van, nem egy dolog a kettő. Szomorú, hogy neked, a másik együgyű idióta hozzászólónak és néhány hozzátok hasonló ripőknek olyannyira korlátoltak az értelmi képességeik, hogy még bizonyos fogalmak pontos jelentésével sem vagytok tisztában. Hőbörgésnek például ezt nevezzük, hogy te idejöttél óbégatni azért, csak mert teljesen jogosan kiírtam ezt a kérdést. "

Jogod van kiírni és szemétül reagálni, ítélkezni mindenki fölött, értékelni, pontozni, mint valami műkorcsolya versenyen, persze, mert sötét vagy és kegyetlenül ostoba.

2014. febr. 25. 20:10
 30/34 A kérdező kommentje:

5. válaszoló, w3dzz : Lám, igazad lett, ím megjelent a nagy tetro mester meg néhány társa, hogy elmondják nekem a frankót! XDDD A továbbiakban sem várom el tőlük, hogy belássák a igazságot korrekt érvekkel és kőkemény tényekkel alátámasztó állításaimat, hisz eddig is csak lázadoztak jogos szókimondásom ellen. Racionális megoldásra is írtam jó pár ötletet, lehetőséget, mely által a rendes cigányoknak jobb lenne, a bűnöző fehéreknek pedig rosszabb -ha már rákérdeztek, hogy szerintem mi lenne a megoldás.

A válaszok hasznosságát mutató százalékérték alakulása pedig nem csak a kérdező pontozásán múlik -sőt, ha csak és kizárólag a kérdező értékel, akkor még nem is jelenik meg a válasz hasznosságára vonatkozó százalékérték, csak miután több látogató is értékelte a választ. Bár Tetro mesterrel meg a pár másik hős huszárral én sem voltam szűkmarkú a piros kezecskéket illetőleg, a válaszaikat rajtam kívül még többen is értékelték, így jött ki nekik a kevés (vagy semmi) hasznosságot mutató százalékérték.

Komolyan, olyanok mint az egyszeri autós: Mennek bőszen az autópályán a rossz sávban, szembe a forgalommal -de azért a folyamatosan rájuk dudáló autósok az ostoba és tahó szemetek...

2014. febr. 25. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!