Mennyi esélyt láttok a kormányváltásra, fleto megtalalja a szakdolgozatat, a 240 miilio igazi tulajdonosa megkerül?
"(18-ban nem az összefogásra fogok x-elni, de most muszáj)"
ez a tipikus magyar birka mentalitás... már 25 éve ez a 2 patkány párt váltogatva rabolja/adja el az országot, de még így is csak rájuk bírnak szavazni. orbán vagy gyurcsány tök mindegy... mindkettő csak a saját zsebét tömi.
ez a tipikus magyar birka mentalitás... már 25 éve ez a 2 patkány párt váltogatva rabolja/adja el az országot, de még így is csak rájuk bírnak szavazni. orbán vagy gyurcsány tök mindegy... mindkettő csak a saját zsebét tömi.
Ez bizony így igaz. De hiába mondod a szélnek, hogy ne fújjon, meg egy kormánypártinak, hogy mi az igazság! Ő azt hiszi el, amit kedves elöljárói belesulykolnak, nem az, amit naponta tapasztal! Én akkor se szavaznék erre a magas lóról lebeszélő bandára, ha más nem lenne! Sajnos, szerintem még ez egyszer ők fognak győzni, de már korántsem 2/3-al! Fletó? Szakdolgozat? 240millió? Ki a fenét érdekli! Munka, rend, megélhetés, közbiztonság kellene!
értelmes ember látja, hogy itt csak egy választás lehet: a Jobbik!
tessék elolvasni a programjukat és ne hagyják magukat megtéveszteni csak azért, mert mindenhol nácizzák őket.
Azért teszik ezt, mert ez a legegyszerűbb! semmi alapja nincs, csak az, hogy ők tényleg a magyar érdekeket tartják szem előtt, és mivel ez a büdös világ amit a nyugatiak kialakítottak civilizáció meg demokrácia néven, csak a pénzt és a vagyont ismeri el értékként, ezért ha valaki a magyar embereknek akar jót, az természetszerűen negatív hatással bír a másik oldalon. csakhogy ez itt Magyarország! hol legyenek képviselve a magyar érdekek, ha nem itt? Ha megnézitek, mindenhol csak az meg, hogy a Jobbik antiszemita, rasszista gyűlöletkeltő stb. A média ezeket sulykolja, nem bizonyítja és nem ad teret arra, hogy megvédjék magukat és, hogy érdemi vita alakuljon ki pl a cigányokról! nem foglalkoznak a problémával BM! elqrnak pár milliót rájuk és ugyanaz folytatódik! Szőnyeg alá söprik a problémát, és aki rámutat a nyilvánvaló problémára, azt megbélyegzik antiszemitának. de a probléma csak dagad és ők is tudják, hogy van probléma, hogyne tudnák, hiszen ők hagyták, hogy idáig burjánozzon!!! én soha nem szavaztam balra, és a fidesznek is volt 4 éve. elég volt, leszerepeltek! a Jobbik még nem bizonyíthatott, a többinek ott a referencia, ők nem alkalmasak a munkakör betöltésére. miért gondoljátok, hogy nem lennének jobbak? azok mondják, hogy nácik, akik így elqrták az országot! Teljes joggal mondják rájuk a baloldalról, hogy a jobbik náci! Mert ők már annyira nem a nemzeti érdekeket nézik, hogy abból az aberrált nézőpontból mindenki náci, aki kicsit is nemzetben gondolkodik!!!Vállalom, hogy náci vagyok, ha ez a nemzet képviseletét jelenti!!!
a náci meg az antiszemita varázsszó nyilán arra való, hogy amikor már nem tudnak érdemleges kritikát megfogalmazni (pl a jobbikkal szemben), akkor lehessen valamivel támadni őket. a hülye birka magyar agyába meg oly' szinten bele lett sulykolva, hogy e két szó hallatán módszeresen szarja össze magát, hogy még gondolkozni sem mer előtte, azonnal elutasítja a megbélyegzettet. így működik az agymosás!
mint az usában, amikor kimondja valaki hogy terrorista, vagy muszlim, oszt a birkák fejvesztve rohangálnak fel alá és pánikolnak.
Állítom,h bármelyikkel jobban járnánk mint a Jobbikkal...
Itt elöttem szépen kifejtették hogy miért nem nácik stb. Csak hogy belőlük is ugyan az a fajgyűlölő mentalitás csillan.
Én nem mondom, hogy jó ez az állapot de lehetne 100x rosszabb.
Nem vagyok oda a kedves EU-ért de ebben az egyben hallgatni kéne rájuk és be kéne szüntetni a Jobbikot a fr@ncba.
Utolsó!!
Igen, úgy néz ki, hogy csak a szar állapot fenntartására van lehetőségünk.
Nem lesz kormányváltás!
Kérem magyarázza el nekem valaki, hogy miért is olyan rossz a Jobbik ! Máshol is működnek hasonló pártok. Azokat nem jelentenek akkora gondot az EU-ban, mint a Jobbik?
Ha jól tudom Ausztriában még a kormányzáshoz is kellett a koalícióban.
Gőzöm sincs kire érdemes szavazni. Úgy nehéz is, hogy nincs nagyon kire!!!!
azért félnek tőle mert radikális és nacionalista. a média szerint ez meg rossz. (mert a médiát mások pénzelik)
én sem értem, miért gond az, ha egy párt a saját nemzetét tartja prioritásban. "radikális helyzetbe radikális megoldások kellenek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!