Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány magyar szeretne még...

Hány magyar szeretne még kijönni és lejáratni Magyarországot Angliában?

Figyelt kérdés
Én még akkor jöttem ki, amikor ez nem "divat" volt, hanem csak a tehetséges, szorgalmas és a jövőükért tenni akaró magyarok jöttek. Angliában szerették is őket. Most meg már tömegek jönnek, akiknek otthon büdös a munka, de itt egy kis pénzért eladják a lelküket is. Ha kell mosogatnak, takarítanak vagy bármi alantos cseléd munkát elvállalnak. Ha otthon is ilyen lelkesen állnának hozzá a munkához, akkor nem kéne idejönniük. Vagy a pénz ilyen nagy úr lett, hogy ezért hajlandók megalázni magukat is? Hova lett az 1000 éves magyar büszkeség? Tényleg nyugat Európa szolgáivá váltunk?
2014. febr. 10. 09:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%

Csakhogy sokan nem csak a pénz miatt mennek ki.Én speciel unom,hogy az állam leszar semmi jogom sincs és egy jöttment cigány többre jut simliskedéssel mint én kemény munkával!

Na én ezért megyek el!

2014. febr. 10. 12:15
 22/25 anonim ***** válasza:

"semmi jogom sincs"

Milyen jogokat szeretnel, amik Nagy-Brittaniaban vannak? Ott be vannak kamerazva a varosok, Pesten meg meg a buszon sincs.

2014. febr. 10. 12:43
 23/25 anonim ***** válasza:

Érintett vagyok kicsit. Lényegtelen kim van kint. Az már kicsit lényeges, hogy sok éve... De ha valaki ott is feléli amit keres, nem lesz neki ugyanúgy semmilye...

De itthonhagyta a nagyszüleit, akinek az itthonmaradtak béréből fizetik a nyugdíjat. Ahogy mindig is így zajlott ez a dolog, ha jól tudom ezt az oldalát....

Úgy érzem köszönet járna amiért azok akik itt szívják, és fizetik a dolgokat, a kintiek helyett is. Vagy ha mégis küldd haza " apanást ", azt itt is megtehetné. Azzal hogy megfőz a nagyiéknak, és elviszi nekik.. Pl..

Lejáratással azt hiszem mindig is lesz ilyen " bélyeg ".

2014. febr. 10. 13:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Igen, kedves kérdező, a pénz az Isten. Oda megyünk, ahol többet fizetnek.
2014. febr. 10. 13:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Azért mennek mert egy angol sosem mondaná hogy tiszteségel takaritani vagy mosogatni az alantas cseléd munka, mert ott nem prüszkölnek egy dolgozó embere más a mentalitás.
2014. febr. 10. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!