Ha Antall József beleegyezik az államadósság eltőrlésébe, mennyivel élnénk ma jobban?
Ismert miszerint a rendszerváltás után elengedték volna az államadósságot, cserébe hogy megnyitottuk a vasfüggönyt. Sajnos azonban ezt Antall nagyvonalúan a választópolgárok megkérdezése nélkül visszautatította
Ma mennyivel élnénk jobban, ha elfogadjuk a nyugat ajánlatát ? Nem kellene sokmilliárd forintot fizetni havonta kamatnak. Lehetne munkahelyeket teremteni, emelni a segélyt, beruházásokat ösztönözni, kisvállalkozókat támogatni.
Mennyivel lenne jobb ma?
Ma mennyivel élnénk jobban, ha elfogadjuk a nyugat ajánlatát ? Nem kellene sokmilliárd forintot fizetni havonta kamatnak. Lehetne munkahelyeket teremteni, emelni a segélyt, beruházásokat ösztönözni, kisvállalkozókat támogatni....
vagy elbúrtuk volna úgyis az egészt ?
Az az érzésem, a kurutyinfó vagy a magyar nemzet aljas újságírói megint összehoztak egy rémhírt, és erre elég sok ostoba ember ráharapott.
Persze elég nehéz nekik elmesélni, hogy nem volt soha ilyen adósságelengedős ajánlat, agyhalottjainkat ez nem fogja zavarni, hogy kenjék tovább ezt a butaságot, mint a taknyot.
Ebben az esetben szerintem mindegy, hogy ajánlatot kaptak a lengyelek, vagy maguk kezdeményezték volna a tárgyalást.
Antall Józsefnek kötelessége lett volna a tárgyalások megkezdése. Ezt és sok más szükségszerü lépést nem tett meg.
Kedves kérdező!
Te részben hülyeséget írtál egy nagyon fontos témárol.
A lengyeleknem nem eltörölték a teljes államadóságot, hanem részben elengedték és újraütemezték!
Én nem írtam a lengyelekről, az más volt. Nem írtam hülyeségeket. A rendszerváltás után elengedték volna a teljes magyar államadósságot !!!
Nem úgy mint argentínában. Hanem mert megnyitottuk a vasfüggönyt s kelet németek előtt, ezért a nyugati országok elengedték volna a magyar államadósságot, ezt felkínálták Antallnak, aki nagyvonalúan visszautasított. Pár éve ezen nagyon felháborodtam, mert a kamatokat nem tudjuk visszafizetni ma. Mennyí munkahelyet lehetett volna teremteni ebből !
Ma már tudom, hogy úgyis visszaadósodtunk volna a háttérhatalmak által létrehozott gazdasági környezet és mesterségesen előidézett kényszerlépések ezt idézték volna elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!