Miert szavazol az MSZP-re?
Nem vagyok MSZP tag, csupán egy 10 éve becsületesen dolgozó és adózó többdiplomás (műszaki-gazdasági) fiatal értelmiségi. Szociáldemokrata beállítottságú vagyok, a demokrácia, a piacgazdaság és az egységes Európa híve. Alapvető fontosságú számomra a társadalmi különbségek enyhítése, a személyes szabadság (vélemény, szólás, vallási, politikai, vállalkozási egyaránt), nem vagyok sem a tekintélyuralom, sem a szegregáció pártolója. Az MSZP az elmúlt években sokat vesztett a hiteléből, és óriási csalódás számomra a tehetetlenségük és a tétlenségük. Emellett a Fidesz 8 éven keresztül folyamatos ellenszelet jelentett a kerékkötésével, és a lejárató aknamunkájával, amely sem a kormánynak, sem az országnak nem tett jót.
Szívem szerint nem szavaznék senkire sem, hiszen tiszta lelkiismerettel nem tudok már szavazni az MSZP-re. Ugyanakkor a Fideszt sem tartom érdemesnek a kormányzásra, mivel az elmúlt 8 évben egyetlen tettel, egyetlen konstruktív javaslattal sem bizonyították az alkalmasságukat. A Jobbik által képviselt agresszív, soviniszta stílust felvállalhatatlannak és túlhaladottnak tartom, mindamellett gazdaságilag abszurdnak is. Tehát ha egyáltalán elmegyek szavazni, erősen fog rám hatni az a lehetőség, amelyet mindenképpen el akarok kerülni. Nevezetesen, hogy passzivitásommal a Fidesz és a Jobbik malmára hajtanám a vizet.
A kérdésre. Valaki itt pár hete írta:
"inkább a róka, mint a báránybőrbe bújt farkas"
Nem vagyok MSZP tag, csupán egy 10 éve becsületesen dolgozó és adózó többdiplomás
Hol diplomáztál hogy ennyire nem értesz semmihez, főleg a gazdasághoz?
Akkora hülyeségeket írtál hogy azt nem is tudom minősíteni!
De áruld már el ha ennyire érzed a gazdasági kérdéseket, hogy két teljesen eltérő felfogásban hol lehet a konstruktív átfedés? Vagy hogy te hogyan szabadulnál ki abból a gazdasági csapdából amiben vagyunk?
Vagy hogy milyenné alakult a gazdasági szerkezetünk? És mi benne a nagyon nem jó?
Több diplomás.
Kapásbol tudok 15-20 ismerőst aki csak azért szavaz rá mert utálják a FIDESZT (teljesen átérzem)
Szép munka volt a lejárató kampány a kormány buktatására, de meg is mutatta milyen emberek vannak az ellenzékben. Pfej.
"Hol diplomáztál hogy ennyire nem értesz semmihez, főleg a gazdasághoz?
Akkora hülyeségeket írtál hogy azt nem is tudom minősíteni!"
Ne haragudj, de pontosan azt a hangnemet utálta meg egy fél ország (köztük én is) a Fidesz részéről, amit most te is prezentáltál. A másik hülye, a másik nem tud semmit, de közben egyetlen szót nem mond arról, hogy konkrétan miben is látja a problémát, mivel nem ért egyet, és ő mit tenne. Én leírtam a véleményemet (a gazdasági vonatkozásába nem is mélyedtem bele, csupán az elvárásaimat írtam le röviden), erre elkezdtél huhogni. Ha puszta kritizálás és vagdalkozás helyett majd képes leszel érvekkel válaszolni, esetleg vitatkozhatunk is...
Azok, akik nem az MSZP-re szavaznak, de mégis válaszoltak erre a kérdésre, azoknak aztán tényleg gratulálok az értelmi színvonalához!
Legalább a kérdést fogjuk már fel gyerekek!
18:58 ott a pont
- Fúj Mszp!
- A FIDESZ miért jó?
- Vesszenek a komcsik!
- Rendben, de mégis mi a FIDESZ programja?
- Hazaáruló!
stb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!