Melyik párt kormányozzon inkább, a Fidesz, vagy az MDF?
Tegyük fel, hogy csak erre a két pártra lehet szavazni!
Kíméljetek az olyan válaszoktól, hogy "Egyik se. Mindkettő rossz." Nyilván van különbség. Pont az érdekel, hogy szerintetek melyik javára billen a mérleg.
Kérlek, mindenképp adjátok meg korotokat, nemeteket és azt, hogy elmentek e a következő országgyűlési választásokra, és ha igen, akkor melyik pártra fogtok szavazni!
Előre is köszönöm a válaszokat.
(a hiányos válaszokat lepontozom, a teljes válaszokat kivétel nélkül hasznosnak fogom értékelni)
Jobbikos vagyok és nem Fideszes, de mivel nem szerepelt a kérdésben ezért nem akartam szóbahozni. A véleményem, pedig a színtiszta igazság, még ha sokaknak nem is tetszik.
Mit is köszönhetünk Bokrosnak?
Az inflációt? A reáljövedelmek gyors csökkenését? A 36% os banki kamatokat?
Jahh a fiskális kiigazítást! Azt az IMF nek kellene megköszönni, hiszen ha akkor nem fizettünk volna egy szavuk sem lehetett volna, ugyanis a 30 millárdból 20mill a kamat volt, miközben már 15 öt kifizettünk. Nevetséges.
Az MDF tulajdnképp már nem létezik.
Csak lassan idegbeteg nő logikátlan csapkodása.
Egyébként nem tudom mit akarsz kihozni ebből a szavazásból, épp elég közvéleménykutatás született, ami megmondja a különbséget a kettő között.
Jobbikot a népnek, de komolyan.
Már elegem van az SZDSZ "tutyimutyiságából", az MDF köpönyegforgatásából és a másik kettő hazugságaiból.
A 2 közül 1000X inkább a Fidesz.
31 éves nő vagyok, elmegyek szavazni, mégpedig a Jobbikra.
A fideszre fogok szavazni a választásokon.
Már nem hasonlítgatnám össze a két pártot az mdf nagyon eltávolodott atól ami eredetileg volt.
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!