Kiket és hol kérdeznek a közvélemény kutatók?
Figyelt kérdés
Felénk még nem találkoztam olyanokkal akiket kérdeztek volna, még telefonon sem.2014. febr. 4. 21:59
1/7 anonim válasza:
Attól függ kik végzik. Általában saját pártházban végig mennek ha kell 2x,de, hogy egyik sem megbízható az biztos.
3/7 anonim válasza:
Elvileg 3.000 különböző korú, nemű, műveltségű embert kérdeznek meg. A valóságban legfeljebb mindig ugyanazokat az embereket.
Ezért nem lehet hinni nekik.
4/7 anonim válasza:
ENGEM SOSEM KÉRDEZETT SENKI!
sehol
5/7 anonim válasza:
engem sem kérdeztek még, de én őszintén szólva nem is nagyon adok a közvéleménykutatók eredményeire, persze egy valószínűsíthető számadatot megad, de egyáltalán nem hétszentség amiket közzétesznek
6/7 anonim válasza:
Úgy egy hónapja mentem valahova vonattal és a kelenföldi állomásnál állt 3 csaj, akik kérdezgették az embereket, engem is.
Politika, vásárlási szokások volt a téma.
7/7 anonim válasza:
Engem egyszer a Nyugati és az Oktogon között kaptak el félúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!