Vajon a többi magyar politikus tart külföldi bankszámlán el nem számolt százmilliókat?
A ballib oldal van tele pénzeszsákokkal.. Kóka, Bajnai, Gyurcsány, meg ez is nem beszélve a 100 milkás végkielégítésekkel.
Vicc az egész baloldal, birtam mikor Gyurcsány alapította a DK-t és mondta, hogy nagyon szegények és a pártnak semmije, de az egyik pártag kölcsön adta a lakását, hogy ott gyülésezzenek, milyen rendes tőle meg ilyenek..
Szana meg szét röhögtem és sírtam magam felváltva míg halgattam ezt az elmebeteget..
Szerinted Svájc miről szól?
Ez még csak egy kis hal.
Abból sem lett semmi amikor kiderült hogy Libajnaiék alatt az offshore lovagok hivatalosan szipkázták ki a pénzt a Kókusz szigetre vagy hova.
Akinek ennyi ellopott pénze van, az majd a véletlenre meg a béna bankra bízná? Ezért lett Svájc létrehozva, hogy a világ kapzsijai oda rejthessék a vagyont, ahol diszkréten vannak kezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!