Miért nem lesz a miniszterelnökök közt vita?
Első, xDDD
Mesterházy ezzel a kamuindokkal (neonáci fasiszták) kihúzza magát az alól hogy felelősségre vonja a Vona, és olyan dolgokat kérdezzen, amik miatt kicsit kellemetlenül érezné magát :)
Vonát a "nem állnak szóba szélsőségesekkel" indokkal rázzák ki a nyakukból, Vitya is így csinálta.
Amúgy meg mi értelme is lenne?
"értelme nem sok, de én nagyon meghallgatnám, végre egy hely, ahol nicnsnenek kibúvók meg halaszthatatlan közfeladat ellátása, félremagyarázások, szmetől szembe a 3 jelölt... Nem vagyok kimondottan jobbikos, de Vona szerintem sz@rrá alázná mindkettőt ők meg jönnének a neonácizással, ami szerintem egy nagy kamu. Mondom nem vagyok jobbikos, mert a jobbik programja kifejezetten nem tetszik, de az a lejárató kampőány ami ellenük folyik felháborító"
Lebőgnének a libbantak, némelyik hívük még most is azzal veri a mellét, hogy "de a gyúrcsány 2006-ban, hogy lealázta a zórbánt!". :)
Pedig az is hazudozott mert letagadta a vizitdíjat, azóta meg sikeresen le is járatta magát.
Kb. nekem ez a véleményem az ilyen tv-s szereplésről.
A gyávaság jele? Miért?
Amúgy az ilyen vitákat általában senki nem nyeri meg. Rendszerint minden résztvevő a saját győzelmének könyveli el.
Kormánypártnak nem érdeke vitázni, mivel a kormány miatt sokkal nagyobb a támadási felülete. nem tudna védekezni.
Az MSZP-sek bemondták, hogy nem beszélnek Vona előtt és nem nézne ki szépen a szavazók előtt, ha már ezt is megszegnék, így is sok hazugság van a rovásukon.
Semmit sem vesztenénk, úgyis kamumonológok lennének :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!