Teljesen pártfüggetlenül! Aki az összefogásra akar szavazni, az tényleg elhiszi, hogy képesek lennének vezetni az országot?
Én kormányváltást akarok, de nem fogok rájuk szavazni: Fideszt fogom megjelölni.
Miért?
- Ha most nyernek (Fidesz), akkor 4 év mulva nagyobbat fognak zuhanni.
- Ha most az ellenzék nyerne, akkor minden Fidesz által hozott rossz döntés az ellenzéken csapódna le és a Fidesz jönne a "mi megmondtuk" szövegge 4 év múlva.
- Valóban képtelenek lennének egy országot irányítani. Az, hogy összefogjanak is egy évbe telt...
"- Ha most nyernek (Fidesz), akkor 4 év mulva nagyobbat fognak zuhanni. "
Na ez butaság, hogy mást ne mondjak. 4 év alatt annyi mindent lehet tenni, hogy az valami hihetetlen, ki tudja mi lenne a vége?
Ha kormányváltást akarsz, akkor értelmesen csak a Jobbikra szavazhatsz (ezt nem azért mondom, mert jobbikos lennék), mert ők az egyetlen olyan párt (a baloldalon kívül) akinek reális esélye van nagy létszámban a parlamentbe kerülni és megakadályozni azt, hogy a fidesz ismét önkényuralmi helyzetbe kerüljön.
Fidesznél még egy hülye is jobban kormányozna. Nehogy már azt mond, hogy te nem tudtál volna 50 adót bevezetni, majd a bevételt elkölteni stadionra, meg haveroknak, meg ilyen látszat intézkedéseket tenni, mint a rezsicsökkentés.
Szerintem egy végzős közgazdásznak több esze van ennél. Persze nem a hülye gazdag közgazdászra gondolok, hanem aki ösztöndíjjal jutott be, és tepert a diplomáért!
Innentől kezdve még az lmp is többet tudna tenni vagy a jobbik.
Azt konkrétan a fideszesek csinálják. Lehülyézik az EU-t, Amerikát. Jogos vagy sem, lehülyézik.
Én viszont a saját bőrömön érzékelem, hogy nem jó ez így, ahogy a mostani kormány csinálja. És igenis lehülyézem én is, ha már elvileg diplomás értelmiségi miniszterek is ugyanezt csinálják. Ők is akkorát s*arnak mint egy kétkezi munkás.
Fogadjunk, te is egy pesti vagy, aki m1-ből tájékozódik. Az ország háromnegyede létminimumon él. Szerinted ez így jó?
Olvasd el a fizetesek.hu legutóbbi statisztikáit. Az ország bőven többsége 80-100k-t keres nettóba. Na élj meg abból úgy, hogy rakj is félre belőle.
Na? Nincs több kérdésem. Nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!